Summering av mars 2019

Jag glömde helt bort att göra en sådan om februari, men jag tänkte att jag kör igång igen den här månaden som gått. Jag vill att ni ska få veta lite om min månad också. Ta för dig och njut av god läsning eller något.

Innan vi börjar detta inlägg, så tänkte jag bara flika in med en sak som min pappa sa till mig när jag var barn och kom hem från skolan med en egengjord almanacka att hänga på väggen. Jag hade utan att veta om det ritat någon katt i månaden mars. Min pappa sa "Mars är en kattmånad".

Vad var extra bara denna månad?

Det som varit extra bra är att jag blivit moster till en jättefin flicka, vid namn Elsie. Hon kom den 14/3 och tog mitt hjärta med storm när jag träffade henne för första gången när hon var 4 dagar gammal. Därefter har vi setts en gång till och det kommer bli ännu fler gånger i hennes liv. Något annat som var extra bra, det är att min syster fått överta min mobil Samsung Galaxy S9+ och jag kunnat hjälpa henne få igång den. Själv uppgraderade jag mig till Samsung Galaxy S10+.

Hände det något tråkigt?

Det hände det väl, men inte något som jag kommer på såhär. Inget sådär riktigt påtagligt.

Vad gjorde dig ledsen?

Inte ledsen som så, utan ledsen så att tårarna kom. Det var när jag för första gången fick hålla i min systerdotter och känna att jag verkligen blivit moster på riktigt.

Har du tränat denna månad?

Lite har jag väl, men på grund av min tinnitus så har det inte blivit så mycket gruppträning som det var tänkt.

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Nej, det vet jag väl inte. Men jag har ett par byxor med spets längs sidorna på benen, svarta. De har jag faktiskt använt ofta. Vet inte direkt om det räknas.

Hur har din mars månad varit?

På det stora hela har den varit väldigt bra, men även också tråkig. Jag vet inte riktigt varför, men man känner sig ju nere ibland också. Ibland kan man inte berätta varför, när man inte vet. Jag har också varit på konsert och sett "På dejt med Jessica Andersson". Ingen direkt höjdare för mig, men helt okej.

Gillar

Kommentarer