Summering av helgen

Arkivbild

Jag brukar inte göra en summering av helgen men what the hell, jag gör det ändå.

Denna helg har varit annorlunda. Det som hände mig på lördag morgon var att jag fick ont i ryggen. Det har hållit i sig sedan dess, men med hjälp av mediciner har jag inte haft lika ont. Inte så särskilt kul att ha ont i ryggen, men det har ju hela min familj till och från. Jag är inte ensam.

Sov en längre tund på morgonen, på grund av min onda rygg. Mamma fixade min frukost när familjen kom hem till mig på förmiddagen.

Hade mamma, pappa och syrran hos mig under dagen. De hade köpt grillad kyckling som vi åt tillsammans. Mysigt om något. Jag är helt och hållet nöjd.

Det var även kul att äta middag med min ledsagare Annika på Curryhouse här i Timrå. Maten var jättegod, men ljudet från klagande gäster var mindre bra. På det stora hela var det väldigt lyckat.

Att se andra chansen av melodifestivalen på TV med mina föräldrar var ganska okej faktiskt, även om det inte var helt lyckat i själva tävlingen. Många bra låtar gick vidare, men inte mer än så.

Söndagen spenderades med en lång sovmorgon och lite mobil i sängen, som varje dag.

Efter lunchen drog pappa och jag på bio i Söråker (folketshus), vi såg ”Big Hero 6”. En jättebra film som har allt en film behöver, spänning, humor, robotar, skurkar, vänskap och hjältar.

På kvällen blev jag bjuden på middag hos mina föräldrar och fick även matlåda med mig hem. Jättegulligt, men mina föräldrar är ju gulliga mot mig och syrran. De hjälper till och stöttar så mycket de kan.

Efter middagen blev det att glo på naturprogram på TV och sedan se sista delen av en serie som handlar om Aspergers Syndrom. ”Den som får finnas” eller ”Den som inte får finnas”. Serien har två namn tydligen. Första avsnittet var jättejobbigt för mig. Jag vill inte se det, jag grät och var olycklig. De senaste två avsnitten har jag kollat på serien och funnit den intressant.

Vi med Asperger är ju inte mer än människor vi heller, även om vi är på ett annorlunda vis än andra människor. Vi är inte dumma i huvudet för att vi har en funktionsnedsättning, vi är precis som vem som helst.

Gillar