Snygga veganska remmar till axelväskor

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är bra med dig, vilket det är med mig just nu i alla fall. Gillar du att byta ut remmen på din axelväska till någon annan, så att den blir mer unik? Jag har aldrig bytt ut någonting sådant på någon av mina axelväskor någonsin, men skulle gärna vilja.

Jag är just nu helt inne på den där svarta remmen till min axelväska och skulle mer än gärna vilja ha en sådan. Dock är det priset som denna gång gör att jag tvekar och inte vet om det kommer att bli snyggt. Även det där med längden stör mig, är det 90 Cm eller kanske rent av 105 Cm som jag behöver/vill ha? Jag tycker det är smidigt att kunna ha väskan över axeln som en vanlig väska och inte bara hänga den på axeln som någon slags detalj bara, om du förstår.

P.S Detta är inget samarbete med gabrielle By P.

1. 90 Cm, här. 105 cm, här. 2. 90 Cm här, 105 Cm här. 3. Lång längd, här. 4. 105 Cm, här. 5. 90 Cm här. 6. Med gröna blommor här.

  • Vill ha
  • 30 visningar

Gillar

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg er ganske kjedelig på det området, og liker ikke å bytte noe på de veskene eller bagene jeg har. Må allikevel si at disse var litt stilig 🥰

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag förstår. Alla är vi olika och tur är väl det. 🥰 Jag tycker fortfarande att remmen på min väska är snygg ändå, men det kan vara kul att byta ibland tycker jag.

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

De var fina. 🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Håller med. Om jag någonsin kommer byta, så är svart det som passar bäst till min väska anser jag 😍

nouw.com/mynameisjossan