Snöoväder väntar

Hallå där ute i den berömda holken. Idag har jag haft jättetrevligt på eftermiddagen, men det hade jag också på förmiddagen. Det kan du läsa här.

Jag var med hem till min systerdotter för att vara barnvakt denna eftermiddag med min pappa. Vi lekte i stora sängen (hennes föräldrars säng), eftersom hon tycker om att vara i sängen, var än hon är nästan. Även hos sin mormor och morfar är hon i sängen.

Det vi gjorde var att leka med allt möjligt, läsa böcker om Alfons Åberg fick hennes morfar göra, sedan höll vi på med en massa annat också. Jag och min pappa åt till och med middag där, köttbullar med potatismos, brunsås och lingonsylt.

Jag behövde inte gå hem i detta som kommer att bli snökaos, eftersom mamma kom för att hämta. Det var skönt att slippa gå hem, men kaoset har bara börjat nu och mamma var rädd att köra fast i snön med bilen. Som tur var hände det inte.

På bilden här ovan var jag kallare och blötare än vad det kanske ser ut. Det var himla blött och snöigt.

Det känns faktiskt skönt att det är en maxgräns på hur många man allt som allt får vara inne i butiken samtidigt, det underlättar i och med denna pandemi tycker jag. Det jag funderar på är hur man vet att det är max antal personer inne i en butik?

Varför gör man nu fortfarande reklam för julen? Jag tycker det är lite väl sent ute eller tidigt, beror på hur man ser det.

Gillar