Snöoväder ❄🌨

Idag har det snöat hela dagen, man blir ju trött för mindre. Jag gillar verkligen inte att det är så mycket snö som det är just nu. Varför kan det inte bara få ett slut och låta våren komma?

Snöhögen som jag gick förbi, det räckte mig upp till typ halsen och då är jag bara 156cm, lite drygt. Snön bara virvlar ner och det känns så jobbigt allting. Jag vill inte längre ha snö, vill hellre ha vår och sommar. Snön bara yr utanför huset, vilket känns himla tråkigt. Mina glasögon blev blöta direkt, om jag säger så.

Sitter just nu hemma hos mina föräldrar och väntar på att de ska komma hem från jobbet. Jag använder farsans dator, eftersom jag inte orkade blogga från mobilen på grund av att den har för lite batteri och måste laddas. Tur att det finns snabbladdare här också.

På bilderna är det en snöhög jag gick förbi och den nådde mig till halsen, sedan en bild på mig, en bild på mina snöiga täckbyxor, en bild på ena sidan av restaurang Saga, samt en bild på en piskställning jag gick förbi vid ett höghus.

Gillar