Snart min födelsedag - BEATS Solo2 - Rosa

Kan tänka mig att önska dessa hörlurar då jag fyller år. Älskar dock färgen. Det finns ljusare rosa också, men de tycker jag inte alls är lika snygga som dessa.

Jag är ett fan av rosa och vill gärna ha dessa underbaringar.

Fakta om hörlurarna

Beats Solo2 är designade för bra ljud. Det är Beats populäraste hörlur och har nu ändrat form inifrån och ut. Bättre akustik, bra spektrum i ljudet och skön bas. De är dessutom bättre formade, lätta, tåliga och mer bekväma än någonsin! Ljudet ger en fantastisk känsla av hifi och Solo2 är MAGNITUDER bättre än tidigare hörlurar av Beats by Dr Dre. Kåporna är ergonomiskt vinklade för naturlig passform, komfort och ljudåtergivning i örat. Dessutom är materialet sådant att det avleder värme och minimerar ljudläckage. Med färgmatchade RemoteTalk™ kabel kan du byta spår, justera volym och svara när det ringer. (RemoteTalk™ kabel är kompatibel med iOS enheter. Funktionalitet kan variera beroende på enheten). Finna i flera färger! Vad finns i förpackningen: Beats SOLO2 on-ear hörlurar RemoteTalk™ kabel Förvaringsväska

Min personliga fråga är om de funkar för Android också?

Jag läste på någon sida att de passar för Android och inte bara Apple, medan de på andra sidor inte står någonting om att de ska passa till Android. Jag är osäker.

  • Annat

Gillar

Kommentarer