Slagsmål på lunchrasten

Idag på lunhrasten, så spelade jag tv-spel med några grabbar. Det var en som inte var med och spelade som ställde sig i vägen för TV:n. Gissa om han fick stryk? Rätt gissat.

Han fick så mycket stryk att en av personalen fick gå emellan och sära på dem, efter att vi sagt till. Det slutade med att vi alla fick ett straff för det, alltså att tv-spelet fick stängas av. Kan tilläggas att det inte kom varken blod eller någon som blev medvetslös.

Under själva jobbtiden när jag gjort det jag skulle göra, så spelade jag bordsfotboll, alltså ett borddsfotbollspel mot en personal och förlorade med 9-2 eller om det blev 9-3? Ingen större koll på det där, men utslagen blev jag rejält i alla fall. Hon vann med 9 i alla fall.

När hon och jag därefter spelade bordshockey (det gamla klassiska), då vann jag med 3 eller 4-2. Ingen riktigt koll på det där, men vann gjorde jag i alla fall.

Man kan säga att det står 1-1 i matcher mellan mig och den där personalen.

Ikväll ska jag på någonting som heter IDA Café. En av mina jobbarkompisar Cattis kompis ska uppträda, alltså sjunga och spela. Det kostar 20kronor och man får våfflor till fikat. Det kommer bli kul och en trevlig stund

Gillar