Skulle vilja åka utomlands

Hej svejs!

Sitter här vid min kära pappas dator och fundera på att resa utomlands. Jag vet inte vem eller vilka jag ska få med mig. Mamma jobbar och har inte tid att åka med, pappa likaså. Syrran och hennes sambo jobbar också, de har inte heller tid att åka med.

Jag skulle hemskt gärna vilja åka till bland annat Thailand. Har varit där förr, men nu är det längesedan jag var där. Det skulle vara kul att få åka dit igen, faktiskt.

Fast... ska jag vara ärlig så gillar min familj Malaysia ännu mer, likaså jag egentligen. Jag följer folk på instagram som är utomlands. Det har varit Maldiverna, Thailand, Sydafrika bland annat. Jag längtar efter värmen, slippa snö och kyla, för att bara kunna livsnjuta.

När ska jag kunna åka och vem ska följa med mig? Ingen aning faktiskt och jag saknar att vara i värmen just nu. Det känns som om det kan behövas när man är lite låg och haft depression med ångest.

En av mina högsta drömmar, det är att få åka till Las Vegas. Har förresten varit där en gång, men gillade det inte. Det var för varmt, folk i massor och mera. Jag vill inte bara åka till Las Vegas som så, utan jag vill se den nya showen med Britney Spears som heter Domination, som hon ska ha där under 2019 vad jag vet. Annars kan jag gärna skippa Las Vegas.

Här är jag i Sydafrika, närmare bestämt Kapstaden i december 2016. Dit längtar jag också tillbaka, det är ett som är säkert. 

Bilden är en arkivbild

  • Tankar
  • 134 visningar

Gillar

Kommentarer