Ska man bjuda på kaffe eller inte?

Hur gör man egentligen när det kommer en person som man inte känner alls, mer än till namn och utseende? Ska man bjuda på kaffe eller ska man inte göra det? Frågan är svår svara på.

Jag har diagnosen Aspergers syndrom och har svårt att veta det där med sociala koder, särskilt mot folk jag inte känner eller vet vem det är sådär.

Jag känner mig inte som en sådan som kan det där med vad som är brukligt eller inte. Jag ska liksom ha en person här som jag hjälper med en hemsida, som han vill ha till sitt företag. Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till personen i fråga, hur jag ska bete mig och vara. Personen vet ju att jag har min diagnos, så det är lugnt på det viset, men han vet inte hur jag är eller vem jag är som person rättare sagt. Ingenting illa med det.

Jag vet inte vad som är brukligt att man gör i dessa situationer. Ska jag bjuda på fika eller ska jag inte? Kaffe, te eller kanske saft? Jag har ingen koll där och vet ju inte vad personen tycker om heller. Jag blir förvirrad.

Snälla hjälp mig med goda råd just nu. Snart är personen här och jag vet inte hur man ska göra. Ska man kanske ta i hand och hälsa så, kramas eller kanske puss på kinden?

Nä, nu måste jag dra och ha det bra.

  • Tankar
  • 97 visningar

Gillar

Kommentarer