Ska jobba i eftermiddag / kväll

Tänkte strax in i duschen och göra så att jag luktar gott. Jag ska nämligen iväg för att jobba ikväll.

Jag ska jobba på en länsdans. Ikväll ska orkestern Krantz & Krantz spela. Jag ska sälja lotter under kvällen, vilket kommer att bli roligt. Min ledsagare Annika ska också komma dit en sväng, det kommer också bli roligt.

En länsdans är någonting för personer i länet, som har någon form av funktionsnedsättning eller funktionshinder. Vi träffas en lördag i månaden på olika ställen runt om i länet, dansar till något band, fikar, umgås och bara är oss själva. Vi får ha med oss personal, ledsagare, assistenter eller liknande. Så klart följer det med personal från någon vi har som kallas fritid.

Fritiden innebär att vi får ett häfte som vi i min grupp satt ihop med 3 olika (bestämt att vi bara får ha tre olika aktiviteter per månad) och så får man anmäla sig till den aktivitet man vill bara med på. Man betalar själv om det kostar pengar och så följer det med 2 personer som jobbar med oss just då. De personerna är med till och från aktivitet, samt under aktivitet. Det är jätteroligt.

Just ikväll är det Timrå, alltså jag och några stycken + personal som ordnat med dansen, bokat bandet för kvällen och ser till att allting fungerar som det ska. Det ska bli superkul.

Nu ska jag in i duschen, senare kommer mamma och syrran för att hjälpa mig med klädvalet, samt fixar mitt hår. Jag längtar som en jag vet inte vad. Har stora förväntningar på kvällen i alla fall, eftersom att jag tycker om bandet och musiken så himla mycket!

  • Dagbok
  • 92 visningar

Gillar

Kommentarer