Ska jag ta bort bloggen?

Har börjat fundera denna kväll på att ta bort bloggen helt och hållet. Att kanske bara ägna mig åt instagram i fortsättningen. Vad sägs om det?

Jag tycker för det första inte att jag får den uppmärksamheten jag vill ha. Alltså det är ingen som nästan kommenterar eller läser mina inlägg längre. Det känns tråkigt.

Jag bloggar ju förvisso för min egen skull, men ändå. Det känns trögt helt och hållet. Kan inte låta bli att känna det som att det inte är någon idé att lägga ner tid på någonting som ändå inte läses, kommenteras eller uppskattas på något vis.

Delar med mig av mina bästa 9 bilder från året som gått på instagram. Alltså de bilder som fått flest likes. Säkert ingen som kommer höja på ögonbrynet åt detta inlägg, men det är så jag känner det just nu.

  • Tankar
  • 120 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jag har valt att sluta blogga och ska inom de närmsta dagarna stänga ner den ☺
nouw.com/jenniferofhbg
mynameisjossan
mynameisjossan,
Du kommer väl fortsätta med Instagram?
nouw.com/mynameisjossan
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
mynameisjossan
mynameisjossan,
Okej, då förstår jag
nouw.com/mynameisjossan
Eva i Dalarna
,
Jag läser! Men du vet ju att jag är dålig på att kommentera. Hur som helst måste du ju bestämma själv om du vill fortsätta blogga eller inte!
Jag tycker det är roligt att veta vad du håller på med men du kan ju inte blogga bara för min skull.
Lycka till hur du än gör!
Kram och Gott Nytt År!
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Det är inte ditt fel att du är dålig på att kommentera, man hinner ju inte med allt hela tiden. Nej, det är ju så att man bloggar för sin egen skull och ingen annans. Det är ju så med allt, man gör det för sin egen skull eller vad man säger.

Gott nytt år till dig också.
nouw.com/mynameisjossan