Sitta på toaletten länge

Jag är en sådan som kan sitta nästan hur länge som helst på toaletten om morgnarna, bara jag har min surfplatta eller min mobil tillgänglig.

Jag älskar verkligen att spana in klipp på de kanalar jag följer när jag sitter där i godan ro. Jag tycker det är ett utmärkt tillfälle att spana in klipp som jag annars inte skulle spanat in.

Jag må vara annorlunda, men det är sådan jag är och har svårt att ändra på mig. Jag kan inte riktigt förklara känslan, när jag efter frukost sätter mig på toaletten med surfplattan i näven. Antingen spelar jag, kollar YouTobe, lyssnar på musik eller är inne på Instagram.

Jag tycker som sagt att det är ett väldigt bra tillfälle för allt det där när man ändå har tid över och inte behöver stressa. Ja, surfplattan och mobilen är ett bra kompliment till datorn i det här läget. Jag kan ju inte ta med mig min dator till toaletten. Nog kan jag och vilja finns ju där, men… Det går lika bra med surfplattan eller mobilen.

Förr hade jag med min gamla laptop när jag satt på toaletten. Det var på den tiden, då det fanns MSN. Jag satt då och chattade med folk samtidigt. Inte att rekommendera, men sådan var jag och det var för mig ingenting konstigt.

Fast… vad får jag ut av att sitta vid internet på det privata stället? Egentligen ingenting och ändå gör jag det. Det blir då svårt att koncentrera mig på det jag är där för att göra. I’m crazy, but you have to live with it!

Vissa läser bok, tidning eller löser kordord när de sitter på toaletten. Jag skulle inte kunna läsa en tidning, det känns då som om personerna på bilderna stirrar ut mig, även om det egentligen är samma sak om jag är inne på Instagram och ser en människa. Där tänker jag inte på det så som jag gör med folk i en tidning.

På grund av det här, så sitter jag på toaletten för länge. Jag sitter ibland så länge att benen eller fötterna somnar, det är en väldigt äcklig känsla.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer