Serietips

Hallå! Nu kommer jag här att ge dig ett tips på en serie som jag verkligen tycker jättemycket om och har sett alla avsnitt hittills.

Det är ingen mindre än vår kära Josephine Bornebusch som står för manus och även har en av huvudrollerna i serien. Jag kan säga att jag slukade 3 avsnitt på en kväll och det var inte alls bortkastat.

Min syster sa att hon inte gillar serien, men har givit den en chans. Hon och jag brukar ju inte ha samma smak när det gäller filmer och serier, så det vore ju konstigt om vi haft samma smak här.

Jag fullkomligt älskar serien och längtar efter fler avsnitt, när det jag sett tagit slut. Jag är svag för komedier och romantik som detta är, men även drama också. Tro det eller ej, men jag blev själv förvånad faktiskt.

”Love me”, som den amerikanska serien heter, kommer från Erin Cardillo och Richard Keith samt äkta paret Max Handelmans och Elizabeth Banks produktionsbolag Brownstone Productions liksom Warner Bros. TV, där Cardillos och Keiths bolag In Good Company ingår. Josephine Bornebusch är exekutiv producent för den amerikanska versionen.

ABC har beställt en så kallad put pilot av ”Love Me”, något som i majoriteten av fallen innebär att en första säsong faktiskt blir av.

”Älska mig” produceras av Sofie Palage på Warner Bros. Sverige i samproduktion med Viaplay och Film Capital Stockholm fund. Josephine Bornebusch har skrivit seriens manus och regisserar de sex avsnitten.

Handling i den svenska versionen av serien: Hur hanterar olika generationer kärlek, sorg, passion och relationer? Möt överläkaren Clara som dejtar utan att hitta rätt, störtförälskade lillebror Aron, och pappa Sten som finner oväntad passion.

Genre: Drama/komedi Release: 11 oktober 2019 på Viaplay Säsong: 1 Avsnitt: 6 st Nya avsnitt: Fredagar klockan 00:00 Det kommer även en andra säsong nästa år

  • Filmtips
  • 136 visningar

Gillar

Kommentarer