Sent ute denna gång också

Oh himmel, här kommer det en recension av två drickor jag provat av Let's Feast senaste smaker som de har tillsammans med Dirtwater Fox.

Cristian och Doris har lanserat drickor förr, vilket jag gjort ett inlägg om här, ifall du vill läsa vad jag tycker om deras förra smaker.

Här kommer jag nu att lansera deras nya smaker, där bara en av smakerna kommer att stanna kvar i butikshyllan. Den smak som sålt bäst till och med v.4 2020 blir en del av ordinarie sortiment. En ska bort, som det så fint heter.

Burkarna innehåller 25cl. Plus, för att de innehåller ekologiskt socker från EU-jordbruk och naturliga aromer. Dirtwater Fox Brewery skänker en tredjedel av vinsten till sociala och miljöförbättrande projekt, vilket jag tycker är superbra.

För det första har vi här Cristians läsk med smak av Raspberry lime (hallon och lime).

Jag tycker inte att smaken var någon höjdare. Det kändes för artificiellt och smakade typ mest hallon. Man kunde ana en ton av lime, men det var inte alls mycket. Där blev jag redigt besviken, eftersom jag hade väntat mig mer. Den smak jag kände var inte särskilt god, men den gick ner och jag drack upp hela innehållet i burken.

Nej, ingenting jag skulle köpa igen. Sorry, men den smakade inte mer för mig.

Hällde aldrig upp den i ett glas, för att se färg. Det skulle jag ha gjort, men tänkte inte så långt denna gång heller.

Doris läsk har smak av watermelon (vattenmelon). Den här tycker jag var mycket godare, smakade faktiskt väldigt mycket vattenmelon, precis så som jag förväntade mig. Den var riktigt god och smakrik, vilket för mig kändes trevligt att dricka. Efter några klunkar kände jag mig dock less på smaken, vilket inte är ett så bra betyg kanske?

På det stora hela, så skulle jag hellre köpa den här smaken en gång till, istället för den med smak av raspberry lime.

Jag kommer ändå ge den ett ganska starkt betyg ändå, eftersom den var godare än raspberry lime.

P.S Jag har inget samarbete med Dirtwater fox eller Let's feast alls, så att ni vet ni det.

  • Smakprover
  • 101 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilken trevlig utvärdering du gjort
nouw.com/stenhagenbettan
mynameisjossan
mynameisjossan,
Man tackar så jättemycket😊
nouw.com/mynameisjossan