Se, nu tittar lilla solen in igen

Hallå där ute i holken. Nu har solen börjat titta fram, vilket ger mig hopp om livet igen. (Det är ljusare i verkligen, än vad bilden ger sken av)

Det är så trist när solen är borta och det bara är mörker, så man blir väldigt trött och less.

Hörde av min bästa kompis som har sin son i Stockholm, att solen där har lyst med sin frånvaro och inte visat sig sedan 25 november. Man behöver ju egentligen sol, för att överleva och bli pigg.

Solens UV-strålning ger ju D-vitamin, vilket man så väl behöver och slipper hålla på att äta en massa tillskott. Det är därför så viktigt att solen tittar fram emellanåt och inte gömmer sig hur länge som helst.

Hur är det på snöfronten här i Timrå? Gröna gräsmattor och gatorna är tomma på snö. Det menas att det inte är någon snö i min kommun och det kanske inte blir någon snö innan julafton? Jag hoppas att det kommer snö till julafton, men man kan aldrig vara säker.

Ha en fin dag, så hörs vi senare

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #coolt #jagärdenbästa #sol #solen #solenskiner #solenskineridag #solenlyser #solenskinerpåmigidag #härligdag #härligkvalité

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Åh,Så fint. Här är det fortfarande grått. Kram❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tråkigt med grått och trist väder

nouw.com/mynameisjossan