Se hit - Varning

Hallå där ute i den berömda holken. Nu denna kväll när jag kollade min mail, så fick jag en väldigt konstigt mail från Microsoft.

Microsoft brukar inte skicka ut denna typ av mail till sina användare och absolut inte på detta vis. Man ska aldrig klicka på denna typ av mail eller verifiera någonting man inte känner till som kommer till dig per mail såhär.

Jag fick denna mail och blev orolig. Fick då veta från mina föräldrar att man inte ska klicka på denna typen av mail någonstans.

Om du får ett sådant mail, lova mig att du bara tar bort mailet utan att klicka på det. Jag känner att jag gjorde det rätta som kastade bort mailet, utan att klicka på det. Klart att man hajar till när man fått ett sådant mail liksom. Jag klickade ingenstans i mailet, förutom då jag öppnade själva mailet i sig. Jag tog då en skärmdump, för att kunna visa för er.

Lova mig att vad du än gör, klicka inte på den här typen av mail någonsin. Man ska aldrig klicka på mail man inte vet säkert vad källan är för någonting.

Jag är bra på så vis, att när jag blir orolig så kontaktar jag mina föräldrar eller ja, inte alltid. Den här gången gjorde jag det i alla fall. Gud vet vad jag kunde ha fått in i min dator eller vad som kunde ha hänt mig. Kanske virus eller någonting som tagit sig in längre än så, utan att bara ge ett litet virus. Jag är glad att jag inte klickade, utan tog bort mailet helt och hållet.

Till saken hör att jag ju använder Windows 10 i datorn, så det var just därför jag blev orolig.

#varning #varningstecken #varningssignaler #microsoft #fake #mail #repost #viktigt #viktigtinlägg #viktigtpåriktigt #dator #datorn #livetmeddatorn #computer #tips

  • Viktigt
  • 37 visningar

Gillar

Kommentarer

jimjim
jimjim,

Tack för tipset 👍, ska genast radera om jag får det

nouw.com/jimjim
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är bra. 🥰

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Tack för att du varnar♥️

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Varsågod min vän 😍

nouw.com/mynameisjossan
happyM
happyM,

Åh det är helt sjukt hur många som försöker luras via mail ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Om man inte vet om att det är bluff och sedan går på det, och får skit i datorn eller annat som händer. Dessa människor tycker jag verkligen synd om

nouw.com/mynameisjossan