Satans *pip*

Man har rätt att svära om man blir förbannad på någonting, vilket jag har blivit i detta nu.

Jag filmade lite när jag var ut med hunden Stifler idag. Tänkte börja redigera det och göra det till ett klipp som jag skulle dela i bloggen tänkte jag.

Så långt gick det bra, men från tanke till handling är det ett stort steg. Jag var inne i Windows Movie Maker (WMM) och började fixa med mina videoklipp där. Så var allting bra, frid och fröjd tänkte då jag.

Icke sa Nicke. Det gick inte alls som jag ville. Grafikkortet i datorn slutade fungera, så det återställdes. Därefter blev klippen svarta och det jag redigerat blev också svart.

Vad fan är det som händer? Ska jag dra ut Leffes tänder? Nä, men ärligt... Jag blev förbannad och är det ännu. Tror tyvärr det är samma resultat om jag startar om datorn också. Inte provat, men jag tror tyvärr det.

Fy fan vad synd. Jag hade älskat att få visa er lite från min promenad med Stifler också. Typiskt i skithålan. Satans jävla skithåla.

Måste jag vara så dramatisk? Jo, det måste jag vara. Detta är inte klokt. Satans jävla skit. Jag tänker mer fula ord än jag skriver här i bloggen, för säkerhets skull.

Varför ska det alltid drabba mig när jag håller på med teknik? För någon dag sedan då jag skrev på min bok, så blev det samma sak. Datorn stängdes av helt plötsligt och helt själv, utan att jag gjorde någonting. Jävlar anammas säger jag bara.

Då blev jag lika sur som nu, men detta är ännu mer att vara sur över. Fy fan!

Nu vet ni var jag står denna fredagskväll!

Texten är min och bilden är från onlineinstruction.ning.com

  • Annat
  • 145 visningar

Gillar

Kommentarer

Isobellon
Isobellon,
jag vet hur det är när man inte kan kontrollera känslorna 😟
nouw.com/isobellon
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det är frustrerande när ilskan bara kommer sådär pang bom. Fast jag har ju gjort om videon nu en gång till och håller för närvarande på att ladda upp den via YouTube
nouw.com/mynameisjossan
Isobellon
Isobellon,
ok lycka till....
nouw.com/isobellon