Saknad men aldrig glömd ♥

Hallå där ute i den berömda holken. Idag har jag någonting tråkigt att komma med, som verkligen gör mig ledsen på alla plan. Jag har förlorat inte bara en jobbarkompis, utan även en kompis. Den här personen gick bort för inte så längesedan.

Det var en riktigt bra person som jag fick äran att lära känna. Vi jobbade ihop en eftermiddag i veckan, innan vi fick sluta med det på grund av att vi inte tilläts jobba vidare på grund av pandemin. Saknaden är stor, det gick så fort för personen att lämna livet på jorden och vandra vidare. Tänk att man ska behöva gå bort i unga år, när man nästan har hela livet framför sig ♥ Det känns så sorgligt allting.

Idag fick jag reda på av min kompis Cattis att man kan tända ett digitalt ljus inne på Svenska kyrkans hemsida och skriva en hälsning till någon man saknar som gått bort. Det har jag gjort. Jag tände för min fina jobbarkompis.

Vill du också tända ett digitalt ljus för någon du saknar som gått bort, så gör du det här. Om du hellre vill skriva en bön, så finns det möjlighet att göra det här.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

Gillar