Såg hela serien på en kväll

Hallå i holken!

Igår kväll såg jag en serie på Netflix som jag verkligen kan rekommendera. Jag tror nog att jag är sist i världen med att rekommendera den serien, men det gör inget hoppas jag. Bättre sent än aldrig tycker jag eller hur.

I serien är vår svenska Felix Sandman med och spelar en sexgalen svensk 19-åring.

Serien jag talar om heter "Hjem til jul" eller "Home for christmas". Se den gärna på originalspråk, vilket är norska och svenska. Jag slukade hela serien igår kväll och kunde inte slita mig från den. Ja, det är kanske därför jag såg hela. Det är en serie man bör se i ett streck och inte fler dagar efter varandra anser jag.

Det är sex avsnitt i serien, det vill jag poängtera. Avsnitten är ungefär 30 minuter långa också, så det blev några timmar att titta igår för min del.

Handling: Johanne, som är en sjuksköterska i 30-årsåldern, kämpar fortfarande med att komma över sitt ex som dumpade henne för tre år sedan. Efter ständiga kommentarer om hennes ensamma liv och samhällets förväntningar på den perfekta julfamiljen startar Johanne en 24-dagars jakt på en partner att ta med hem till jul. Kommer hon att lyckas?

Originalspråk: Norska och Svenska Genre: Romantik, komedi Premiär: 5 december 2019 Åldersgräns: 13+ Avsnitt: 6 st Längd per avsnitt: Ca 30 minuter Regisserad av: Anna Gutto, Per-Olav Sørensen Manus: (Series Writing Credits). Fredrik Høyer, Miriam Larsen, Mattis Herman Nyquist, Julie Skaufel, Per-Olav Sørensen, Kristian Andersen, Amir Shaheen

  • Filmtips
  • 102 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tack för tipset Älskar att få tips
nouw.com/stenhagenbettan