Ringa vid 22:50

Fan vad man känner sig dum denna kväll. Jag ringde till min morfar, för att prata med honom. Jag tänkte "tänk om han ligger och sover?" Därefter tänkte jag att han går väl inte och lägger sig förrän 23 någonting.

När jag hade ringt hans nummer och det gått fram några signaler, så kom jag på mig själv och tänkte att han sover nog. Mycket riktigt, det var en väldigt trött morfar som sade sig gått och lagt sig vid 22:30.

Vi pratade i ca 5 minuter i alla fall. Jag bad så klart om ursäkt för att jag ringt honom denna tid på kvällen. Jag sade ju att jag kom på när jag ringt några signaler att han nog låg och sov. Han sa att det inte var någon fara, att en gammal gubbe somnar som en klubbad stock igen.

Jag ringde till min pappa och talade om vad jag gjort. Jag började samtalet med "Du får bli sur och arg på mig om du vill", men det blev han inte. Han sa att det är i alla fall lördag och man kan inte veta om folk är vakna till 23 eller går och lägger sig 22:30.

Min morfar går och lägger sig mellan 22:30 - 23:00, så jag visste inte vilken tid han var vaken. Nä, men jag måste be om förlåt imorgon igen. Menar... då han har mer vaken och pigg på att prata. Nu verkade det mest som om han ville lägga sig och somna igen för natten. Hans sambo låg redan och sov, hon vaknade inte av att telefonen ringde.

Konstigt i alla fall att telefonen var kopplad till uttaget i väggen. Han använder inte mobil, men har en sådan i alla fall.Jag tänkte väl att telefonen inte var kopplad till telefonuttaget i väggen, men det var den tydligen. Morfar säger att han brukar dra ut jacket ur väggen om nätterna, men vad jag ska tro nu? Han kanske hade glömt att dra ur i kväll eller vad det nu var som hänt? Jag har ingen aning.

Tur i alla fall att gubben gav mig 5 minuter för att prata med mig. Han sa till mig "vi kan prata en stund nu".

Bild lånad från www.alingsas.se

  • Dagbok
  • 108 visningar

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Han blev säkert glad ändå fast att han sov. Att han har ett trevligt barnbarn som vill prata är ju en glädje så det ska du inte ha dåligt samvete för. Kram och ha en fortsatt fin helg!
nouw.com/blog_of_foodcraft
mynameisjossan
mynameisjossan,
Dåligt samvete har jag inte, men tänkte ändå på tiden
nouw.com/mynameisjossan
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Jag förstår! Ha en fin fredagskväll nu.
nouw.com/blog_of_foodcraft
mynameisjossan
mynameisjossan,
Detsamma ha det gött
nouw.com/mynameisjossan
lilagardiner
lilagardiner,
Han har nog mycket glad att du ringde trots den sena tiden 😊 han fick prata med dig en stund iaf. Längre stund en annan dag 😊
nouw.com/lilagardiner
mynameisjossan
mynameisjossan,
Vi har inte så bra kontakt annars, fart vi bor i närheten för det mesta. Saker har hänt som är privata, men i alla fall så tycker han om att snacka med mig
nouw.com/mynameisjossan
anemonecallman
anemonecallman,
Jag tror att han blev glad av ditt samtal. Liksom att han ev glad för att du tänkte på honom & ringde, fast än ni inte har den bästa kontakten annars! Jag tror definitivt att han kunde somna jättebra den kvällen. Kram
nouw.com/anemonecallman
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack snälla gulliga du för de orden
nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,
❤ Du är en riktig bloggvän
nouw.com/mynameisjossan
anemonecallman
anemonecallman,
Ingen fara jättefina du 😊
nouw.com/anemonecallman