Rabatt hos Guldfynd

Innehåller affiliate-länkar

Idag var jag till Guldfynd med morsan, för att se om man kunde byta ut kedjan till mitt halsband som gått sönder. Jag fick ett fint halsband med en fjäril från Carolina Gynnings kollektion (den lilla fjärilen) av syrran och hennes sambo när jag fyllde 30 i november. I helgen när jag skulle vrida på det, för att låset hade vänt sig framåt, så gick det av. Kedjan som satt lödd i själva delen av låset gick sönder.

Mamma och jag åkte in till butiken Guldfynd i Birsta City, för att höra oss för och köpa ny kedja. Kvinnan som hjälpte oss sa att man inte kan byta ut kedjan, eftersom att man satt fast själva smycket på kedjan och måste då ändå löda ihop allt. Det blev att vi fick åka in till Larssons Guld i Sundsvall, där de lagar trasiga smycken. De får se vad som går att göra, kan man använda samma kedja och bara laga vid låset, då är det klart vi kör på det. Måste man byta ut kedjan, så är det vad vi får göra. Allt som allt kommer detta gå på 350 kronor. Det är rätt dyrt för att fixa en kedja, men det är priset vi får betala. Älskar halsbandet väldigt mycket också.

Det jag tänkte berätta för er mina trogna läsare, det är att när jag var in på Guldfynd, så såg jag att de har slutrea på 20%, 50% och 70%. Jag blev väldigt lycklig och hittade ett fint armband med leopardmönster i märket I.me.my

Armbandet skulle kostat 89,50, men jag fick 20% rabatt.

Guldfynd har både rea i sina fysiska butiker och även i webbshopppen. Superbra tycker jag. Passa på att göra några fynd du också, innan rean tar slut!

Gillar