Promenad när pappa jobbar hemifrån

Hallå därute i den berömda holken. Idag var det så halt på promenaden, att jag gick lika små steg som en myra kändes det som. Jag hade ju ICEBUGS på mig, men ändå var jag rädd att halka.

Det var även väldigt knöligt och så vidare. Jag kände att jag inte hade någon energi kvar i kroppen, även om vi inte hade gått ens halva vägen av det vi brukar gå. Det är så att allt tar energi av mig eller blir flera resor värre om det är halt eller om det är knöligt underlag där jag går. Det är på grund av min diagnos Aspergers Syndrom, vilket gör att min energi minskar fortare än någon som inte har en diagnos. Jag kan blir mer trött, slut och sliten om det blir jobbare för mig och jag behöver tänka, anstränga mig mer och så vidare.

Det är nog inte så lätt att se hur knölig isen var här

Det är ju dessa tider på året man förstår att Sverige är avlångt. När man redan söderut fått full vår, så är vi i norr fortfarande inne i vinter med is, halka, knöliga vägar och snö. Jag tycker verkligen inte om varken halka eller is med dåligt väglag på köpet.

Gillar

Kommentarer

vibeke
vibeke,

Jeg er glad vi ikke har snø og is lenger her, men hvem vet? Vinteren har ikke helt sluppet taket ennå, selv om jeg i dag fikk en fornemmelse av vår 🤗 Flott at du kom deg ut - lengden er ikke så viktig.

nouw.com/vibeke
mynameisjossan
mynameisjossan,

Nej, vinter igen vill jag inte ha. Jag längtar också väldigt mycket efter riktig vår 😊 Usch och fy för halka och kyliga dagar med minusgrader

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Sen idag, men du promenerade så bra🥰

nouw.com/shining
happyM
happyM,

Åh ja det är verkligen helt galet halt ute just nu!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Skulle mer än allt byta ut halkan alla dagar i veckan 🥰

nouw.com/mynameisjossan
tigerslife98
tigerslife98,

Tack för tipset och rena isbanan ute här uppe i Lycksele

nouw.com/tigerslife98
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jättejobbigt med isgator ju. Fy tusan 😶

nouw.com/mynameisjossan