Promenad med bästa...

Idag har vi haft ett födelsedagsbarn i familjen. Hipp, hipp hurra eller något. Jaja, i alla fall så började dagen med att jag tog det så himla lugnt under morgonen. Jag åt min frukost i lugn och ro, såg lite på "Skönhetsfällan" som finns på Viaplay. Jag är inne på tredje säsongen.

Därefter ringde min syster eller hörde av sig i alla fall och vi hade bestämt att om det är fint väder, så går vi en promenad med Elsie (syrrans dotter på snart 8 veckor). Sagt och gjort. Jag tog en dusch och gjorde mig i ordning, inför att gå på promenaden. Vi var ute rätt så länge och träffade min kompis/jobbarkompis Cattis som var på väg hem från jobbet för dagen. Henne snackade vi en stund med och visade den sovande Elsie i vagnen också.

Därefter kom vi hem till min syster igen och där hände det inte så mycket, fram till att födelsedagsbarnet som nu för tiden kallas både pappa och morfar kom dit. Jag fick mata Elsie en sväng och min syster fick rapa henne. Morfar fick också mata henne en sväng idag. Det var himla trevligt.

När mamma/mormor kom och även syrrans sambo/ Elsies pappa, så köpte vi middag från Milanos och fick det hemkört. Det tog lite drygt en timma med fyra pizzor och en oxfilé black and white med stekt potatis. När vi hade ätit, så gick mamma, jag och pappa hemåt igen.

Pappa ville spendera sin födelsedag med att vara med sitt barnbarn och det fick han göra. Härligt att man kan få som man vill efter jobbet på sin födelsedag.

Byggnaden i bakgrunden är ett före detta spruthus, men nu för tiden är det ett kapell åt svenska kyrkan. Vivstavarvs kapell, som du hittar att läsa mer om här.

Gillar