Promenad 1h

Hallå där ute mina kära små följare, vänner och bloggkamrater. Idag har jag inte haft lust att blogga, eftersom att jag inte kunde skriva ett tidsinställt inlägg igår kväll på grund av att routern spökade och jag ville inte hålla på att mobildatan i telefonen.

I morse när jag vaknade vid 9 så hade jag inte lust att blogga just då och efter min frukost blev det promenad en timme med pappa, eftersom han jobbar hemma den här veckan några dagar.

Annars har jag vilat när jag kom hem, sett på julkalendern, Dolly Parton hos Skalvan (Se här) och nu är det Skärgårdsdoktorn som går varm i min TV (Se här).

Innanför dagens lucka i min Snällkalender dolde det sig denna goda gärning.

Om du inte vet vad en Snällkalender är, så är den från Stiftelsen Friends. I ett av mina inlägg här, så kan du se och läsa mer om en sådan kalender.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #december #christmas #christmastime #xmas #tankar #tankarochkänslor #tankarochfunderingar #tankarna #torsdag #torsdagstankar #julkalender #adventskalender

Gillar