Pest eller kolera!

Nu tänkte jag köra igång med en liten pest eller kolera, eftersom det är många som tycker om den typen av frågor. Jag har inte kört den så ofta och därför vill jag ha den hör i bloggen, för en gångs skull.

Hoppa denna typ av frågor uppskattas av dig och tycker det är kul när jag har sådant i min blogg.

Skogsgräsfjäril (Erebia ligea) Den ska enligt min pappa ses udda år. Det är då konstigt att han sett fler skogsgräsfjärilar i år än någonsin, eftersom det är ett jämnt år.

Åka pulka efter ett tåg eller Cykla ner från ett hustak?
Även om ingen av alternativen känns lockande, så väljer jag att cykla ner från ett hustak.

Välja att aldrig mer få vistas ute eller inne?
Jag väljer nog ute, eftersom jag mer än gärna är inomhus i min egen lägenhet.

Alltid ha fettigt hår eller fläckiga kläder?
Fläckiga kläder, men det spelar inte så stor roll egentligen. Jag kan ha båda två.


Saharaöknen utan vatten eller nordpolen utan jacka?
Saharaöknen utan vatten. Det är väl inte så kul att frysa, men hellre att svettas utan vatten.

Alltid ha ett bi som följer efter dig eller äta fem bin?
Äta bin hade jag hellre gjort, om man fick tillaga och även ta bort gadden.

Trampa på lego eller slå stortån i tröskeln?
Trampa på lego, även om det inte är särskilt skönt.

Använda [email protected] eller för alltid ha ett telefonnummer på 50 siffror?
Telefonnummer med 50 siffror, ganska ensam om ett sådant telefonnummer. Ingen skulle nog orka ringa upp mig, om personen inte hade numret i telefonboken på mobilen.

Ingen dyker upp på dina födelsedagar eller ingen dyker upp på din begravning?
Hellre att ingen dyker upp på min begravning. Det hade inte spelat mig någon roll, jag är ju ändå inte medveten om det. Jag är ju som sagt död då.

Åka ner i en rutschkana med rakbladsvassa rivjärn som underlag eller dyka ner i en pool fylld med nålar?
Att svara på den här frågan gör mig bara så äcklad. Det är ju sjukt hemskt med båda, men måste jag välja så blir det nog rivjärnet som underlag i rutschkanan. Vilken smärta det skulle vara. Jag är livrädd för nålar i alla former, så det vore ingenting för mig alls. Hoppas slippa uppleva någon av dessa.

Alltid gå med högklackade skor eller vara tvungen att bära 3D glasögon för att kunna se?
Får nog lära mig att gå i högklackade skor, för 3D glasögonen hade jag inte stått ut med länge.

Aldrig använda sociala medier eller aldrig få se solen skina igen?

Sociala medier alla dagar i veckan, hur sjukt det än låter. Jag skulle inte kunna klara mig utan att se solen skina. Alla är vi beroende av solen, för att kunna leva. Vi skulle ju överleva utan sociala medier hur länge som helst.

Skulle du vilja födas som en helt ny person eller födas på nytt som samma gamla dig men med dina gamla erfarenheter och kunskaper?
Vad vore det för vits att födas som mig själv igen? Det vore ju ingen utmaning då, så jag kommer att välja att födas som en helt ny person.

Hitta en 100-lapp varje dag i resten av ditt liv eller varje dag minnas något nytt av ditt förflutna?
Det där med 100-lappen vore ju bara toppen. Tänk vad man skulle kunna köpa, var man skulle kunna resa mm, om man sparar dessa sedlar tillräckligt länge.

Alltid ha lågt batteri eller alltid ha segt Wifi?
Det är ingenting som säger hur lågt "lågt" batteri är. Det kan vara sådär 30%, vilket för mig känns rätt lågt. Segt Wifi vill jag absolut inte ha, det är det värsta som finns.

Disken sköter jobbet själv eller rummet sköter städningen på egen hand?
Rummet sköter städningen på egen hand. Hur skönt vore inte det, när man lägger saker omkring sig och det blir bortplockat på en gång eller att man slipper dammsuga upp smulor efter sig på golvet?

Alltid snö eller alltid regn?
Alltid snö, hur kallt jag än tycker att det är. Någonstans är det väl mysigt med snö, men inte sådär extremt kallt och heller inte snöslask. Vanlig snö är mysigt, när det blir sådär vitt och fint på marken, sådär när den första snön kommit.

Raka av dina ögonbryn eller att dina ögonfransar ramlar av?
Ögonfransarna helt klart, har rakat av ögonbrynen då jag var deprimerad för många år sedan. Såg då inte klok ut vill jag meddela. Bild på eländet får ni inte se. Inte ens jag själv vill se längre, eftersom jag bara kommer att minnas hur dåligt jag mådde då.

Kunna gå på vatten eller kunna andas under vattnet?
Vad jag förstår, så kunde inte ens Jesus gå på vattnet. Det skulle vara kul att kunna göra båda grejorna, att gå på vatten och kunna andas under vattnet. Jag väljer så klart att kunna andas under vattnet, eftersom det vore spännande att kunna vara så länge under vattenytan man vill, för att kunna se allt som finns där under ytan.

Gillar