Pappas dag i efterskott

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig i alla fall.

Idag har vi firat pappas födelsedag i efterskott med resterande delar av familjen och ätit god smörgåstårta med lax. Jag bara älskar lax och det är tur att den var gravad, eftersom den är ännu godare. Fick se min systerson ligga i vagnen och sova, vilket känds helt fantastiskt och herregud vad söt han är och liten.

När man har en systerdotter som inte vet hur en vitsippa ser ut, utan säger "Det heter blåsippa". Då får man lära henne, genom att plocka en liten bukett en bit ifrån där hon bor, för att visa henne.

När man har en systerdotter som också vill göra som sin morfar och hålla i denna presentspindel även kallad rovspindel (Pisaura mirabilis).

Testade i en närliggande lekpark att gunga på två olika gungor. Försökte få det att se ut som om jag njöt, men det gick sådär.

Nej, att gunga är ingenting för mig. Det är för mycket som tar emot. Det kittlar som tusan i magen och är allmänt läskigt. Ingenting jag njöt av alls, men gjorde det lite till och från för min systerdotters skull.

P.S Tyget till byxorna har jag valt själv här och min moster har sytt ett par byxor av det åt mig. Tyger byts ut då och då på hemsidan, inte säkert det där tyget jag har på mina byxor finns kvar när du ser detta.

#bestofnouw #nouw_blogger

Gillar

Kommentarer