Onödiga saker enligt mig

Jag kommer här att ge min syn på vad jag tycker är onödiga saker, som man inte alls behöver ha någonsin. Jag skulle själv inte skaffa mig dessa grejor, eftersom de känns helt onödiga att ha.

Innan vi börjar, vill jag bara förtydliga en sak. Jag har inget samarbete med företagen jag skriver om här.

Varför behöver man egentligen ha en värmekamera som tillbehör till sin smartphone? Jag förstår ju syftet med den, men när tar man och kollar temperaturen runtomkring med en sådan? Jag skulle kanske tycka den var kul i någon eller några timmar, innan jag skulle tröttna och lägga den i en låda för alltid.

Såhär skriver SmartaSaker.se om produkten.

 • Registrerar temperaturer i din omgivning
 • Suverän på dagen, oslagbar på natten
 • Bra verktyg för snickaren, jägaren, rörmokaren och elektrikern

Seek Thermal Compact är en portabel värmekamera som tillåter dig att se det ett vanligt öga inte kan upptäcka. Värmekameran ansluts direkt till din mobil och den termiska IR sensorn ger dig värdefull information om din omgivning som kan hjälpa till att lösa problem i hemmet och är ett extra vakande öga i mörkret.

Värmekameran kan användas både dag som natt och gör det enkelt att lokalisera dåligt isolerade väggar, tak och fönsterkarmar samt även identifiera luftglipor och vattenläckor som kan orsaka kalldrag, vattenskador och ekonomiska förluster.

På natten är värmekameran värdefull för jägare som kan se vilda djur i totalt bäckmörker, campare som vill säkerställa att elden är släckt och för husdjursägaren som vill hålla koll på lösa husdjur i naturen.

Vill du skaffa en sådan, så hittar du produkten här.

Hos SmartaSaker.se hittar jag den här onödiga prylen. Har även sett den på andra affärer.

Varför ska man ha ett fodral till sin banan, det är nog det onödigaste jag varit med om eller kanske inte, men onödigt är det i alla fall. Alla bananer ser ju olika ut och inte många bananer är formade likt fodralet den ska läggas i. Nej, där får man tänka om. Ett misstag jag inte kommer att köpa till mig själv. För att göra en lång historia kort, så köpte jag ett sådant fodral för att ge bort i julklapp när vi fortfarande bytte julklappar på jobbet för några år sedan. Då kostade den 30:- eller om det var under 30? Jag minns inte, men billig var den då.

Såhär skriver SmartaSaker.se om produkten.

 • Passar alla bananer
 • Hårt fodral
 • Stängs med två lås

En banan är ett utmärkt snack att äta efter träning, på resande fot och som mellanmål. Bananfodralet hindrar bananen att mosas i väskan av träningsskor, dator och andra tunga saker.

Bananfodralet är tillverkat av hård plast och är mycket rymligt. Det passar alla bananstorlekar och stängs med två lås som ser till att det inte öppnar sig i väskan.

Längd: 25 cm

Vill du skaffa en sådan, så hittar du produkten här.

Jag tror det är många som köpt den här muggen, i hopp om att de tycker den verkar så bra i teorin. När de väl fått hem den här muggen och provar den i praktiken, så inser de att den kanske inte var så jättebra eller så rolig som de kanske trott. Den blir bara ståendes i ett skåp eller nedpackad i en låda och aldrig använd. Så måste man använda batterier till muggen och det är sällan någon som har batterier hemma eller så har de precis tagit slut när de vill använda muggen. Nej, en bra idé som inte funkar i praktiken.

Läste en kommentar till muggen inne på hemsidan. Det var någon som skrev att den bara höll i 10 arbetsdagar. Den rengjordes noga och ofta. En annan skrev att den slutade fungera efter att ha använts ca 10 gånger.

Såhär skriver partykungen.se om produkten.

Självrörande mugg som med hjälp av en batteridriven propeller i botten av muggen rör om innehållet så att du får en perfekt blandning. Propellern startas genom att man håller i en knapp på handtaget av muggen.

Lämpar sig extra bra för lata människor som dricker mycket kaffe eller Oboy. Muggen rymmer 350 ml och drivs av 2 x AAA-battier. Höjd: 11 cm.

Vill du skaffa en sådan, så hittar du produkten här.

Har du någonsin känt att du behöver ha din BH i en separat väska? Det har jag aldrig känt och skulle inte köpa någon heller. Jag klarar mig bra ändå, utan den där onödiga väskan till min BH. Återigen är det någon person som funderat fram och tillbaka på vad som behövs här i världen. Personen kom då på att "Aha! Vi gör en väska där folk kan förvara sin BH". Nej, rent onödigt att använda en pryl som denna. Jag är tjej, har BH och känner mig inte mindre som en tjej, eftersom jag inte har en väska till min BH. Man ska också kunna ha trosor tillsammans med sin BH. Ja, det blir bara sjukare och sjukare det här.

Såhär skriver Fahiongirls.se om produkten.

Praktisk rosa BH-väska med svarta prickar till förvaring av din BH. Förvara dina BH korrekt och undvik att din BH förlorar sin passform eller går sönder när du är ute och reser. Väskan rymmer också dina trosor så nu kan du ha alla dina underkläder på ett ställe. Superpraktiskt när du är ute och reser.

FÖRDELAR

 • Du undviker att BHn tappar passbarheten när du reser
 • Kan rymma upp till 4 BH'ar samt trosor
 • Ha alla dina underkläder på ett ställe i väskan

ANVÄNDNING

 • Förvara dina BH'ar och trosor tillsammans i BH-väskan
 • Lägg BH-väskan i resväskan tillsammans med resten av din packning

SPECIFIKATIONER

 • Material: EVA och nylon
 • Rymmer upp till 4 BH'ar
 • Passar en A-D kupa
 • Mått: 32 x 16,5 x 6,5 cm
  Vill du skaffa en sådan, så hittar du produkten här.

Jag tror inte alls på den här idén. I Sverige rekommenderas det ju parfymfritt till bäbisar och små barn, därför förstår jag mig inte på att man ska använda parfym till sin bäbis. Man ska nämligen ta bort att en bäbis luktar just bäbis. Jag personligen tycker att en bäbis luktar så otroligt gott och har luktat mycket på syrrans bäbis. Ja, det är en personlig favorit att det luktar bäbis. Därför skulle jag personligen inte använda någon slags parfym till en bäbis. Nej, den här produkten går fetbort för mig.

Såhär skriver Sayve.se om produkten.

Barnparfym Classic Lilirose Kaloo EDS

Den 100 % äkta Barnparfym Classic Lilirose Kaloo EDS är en exklusiv parfym för barn som kommer att passa dem perfekt.

Vill du skaffa en sådan, så hittar du produkten här.

 • Annat
 • 99 visningar

Gillar

Kommentarer

Stegsamlaren
Stegsamlaren,
Ja..kan hålla med om att bananfodral är väldigt onödigt..
nouw.com/stegsamlaren
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det finns annat onödigt också
nouw.com/mynameisjossan