OneDrive åt skogen

Har äntligen med hjälp av pappa uppdaterat min kära dator från Windows 8 till Windows 10. Inte för att jag vet om det blev så bra, inte ännu i alla fall. Det som blev till det sämre, det är att allt jag haft på min mapp OneDrive har försvunnit från datorn. Det finns kvar ute på nätet, men jag orkar inte hålla på att ladda ner det från nätet och sedan in på mappen i datorn. Inte så sugen på att göra det. Får väl försöka med min gamla dator, där jag också har OneDrive.

Så för er som inte vet vad OneDrive är, så är det typ som Dropbox. Det är så att man kan ladda upp filer till den, om man sitter via datorn och vill kunna få tag på de snabbt och smidigt via telefonen eller surfplattan. Man kan även lägga upp saker från en dator till en annan via just OneDrive. Det finns möjlighet att ladda upp från mobilen eller surfplattan till OneDrive och kunna öppna via en dator och så vidare.

Det är mycket mer smidigt, än att behöva använda en USB-sticka. Jag har varit supernöjd med min OneDrive, fram till nu. Jag ska inte skylla på att det är OneDrive som ligger bakom detta, utan det är själva uppdateringen av datorn.

När jag gick in via appen i datorn, så fick jag välja någon fråga och det är efter detta som allt försvann från OneDrive på datorn.

Ska inte klaga, det kunde ha varit värre

Gillar