Ny låt med Shirley Clamp

Hallå där ute i den berömda holken. Igår kom en ny låt med bästa Shirley Clamp. Jag tycker på något vis om hennes musik och ser det som någonting jag kan lyssna på ofta. Förr var det mer vanligt att jag lyssnade på hennes musik, medan jag nu för tiden gör det allt för sällan.

Den nya låten tycker jag är jättefin. Är det kanske en kärleksförklaring till hennes nya kärlek? Av texten att döma, så tror jag faktiskt det.

Själv säger Shirley att låten handlar om att våga släppa kontrollen och bara följa med. Jag hade turen att hitta kärleken mitt i en skör tid. Tacksamheten över det födde låten. Jag blev också påmind om begreppet: 'Varför vänta'?

Lyssna på låten själv, den är i mitt tycke så himla vacker och Shirleys röst passar så fint i in i själva texten.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #music #musicislife #musictips #musicmakesmehappy #musik #musikk #musiktips #musikkglede #shirleyclamp

  • Musik
  • 34 visningar

Gillar

Kommentarer