Nu är jag inne en liten stund

Hallå där ute. Nu är jag verkligen inte tillbaka på banan, men jag mår heller inte så jättedåligt som man kanske kan tro. Jag är lite yr och så vidare fortfarande, men det är väl bara för att jag håller på med mobilen, surfplattan, datorn och så vidare varje dag. Inte nu den senaste tiden, men innan.

Jag kunde använda mobilen, gå direkt från den till surfplattan, sedan vidare till datorn, mobilen igen, surfplattan efter den och så fortsatte det. Jag slutade dagen med att snurra på social medier och började dagen med samma sak. Därav att min hjärna aldrig någonsin fått vila, återhämtning eller ta det lugnt. Det känns mycket bättre nu när jag slutar med allt det där, tar det lugnt och bara kollar någon gång lite snabbt sådär. Det får inte bli för länge, eftersom min hjärna i kombination med min diagnos Aspergers Syndrom inte klarar av det. Jag har ju heller inga fasta rutiner heller vad gäller läggdags, vilket också är bra när man har min typ av diagnos. Rutiner är A och O för vilken människa som helst, men extra viktigt när man har Aspergers Syndrom. Jag känner ju själv en förbättring, när jag inte håller på att scrolla på telefonen, mobilen, surfplattan och datorn hela tiden. Det är ju det som är så skönt.

Förut kunde jag använda mobilen, surfplattan, datorn osv i 7 timmar i sträck. Det känns inte hållbart, det är ju för tusan en hel arbetsdag som jag använt dessa sociala medier eller ligger i sängen med mobilen upptryckt vid näsan och kollar på den i stort sätt ingenting av värde liksom. Bara kollar för att jag känner att jag ska. Det gör ju också att synen försämras och ögonen får inte en chans att kolla på långt håll, vilket inte alls är bra. Jag kan få så dålig syn om det går illa, att jag kan bli blind och det vill jag verkligen inte. Gå från ett liv i seende, till ett liv där jag inte ser nästan någonting. Har två vänner som har det så, de föddes nästan blinda. De är ju vana vid det, men ändå. Den ena ser bara 0,5% och den andra ser bara 1%. De kan inte läsa tidningar själva eller så, eftersom de inte ser texten liksom. De ser den lilla texten som små linjer med veck på eller hur man säger. De ser ju rubriken, men kan heller inte läsa den. Hemska tanke, så vill jag inte ha det.

Nu ska jag ta det lugnt och bara vara för mig själv igen. Tack som tusan att jag kan se på TV, att det inte är jobbigt för min yrsel. Ha det bra, så hör jag av mig när det känner rätt igen.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
mynameisjossan
mynameisjossan,