Nu är det fredag och snart helg

Hallå där ute i den berömda holken. Ännu en vecka har gått och nu återstår bara helgen, som man längtar efter också.

Precis, det är så det är. Var bara dig själv och förändra dig inte för att andra tycker att du ska vara någon annan, ha på dig andra kläder, lyssna på annan musik eller vad det nu kan vara.

Inför helgen tänkte jag komma med något peppande. Om du tycker att du duger som du är, så gör du det mer än väl. De som tycker att du inte lever upp till deras förväntningar är någon du inte alls behöver ha att göra med längre. Det är en person som du inte behöver ha i ditt liv.

Var bara dig själv, precis så som du är. Låt inte någon annan säga hur du ska vara och ta inte åt dig av deras förväntningar. Du är på ditt eget vis och accepteras det inte, så måste tyvärr den/de personerna ut ur ditt liv.

Har du några planer inför helgen?

  • Annat
  • 27 visningar

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Ska se ishockey i morgon 💚

nouw.com/ingajohansson
mynameisjossan
mynameisjossan,

Vilka lag är det som spelar? 🤔

nouw.com/mynameisjossan
Bravelina
Bravelina,

Personer/vänner som enbart vill att du skall förändras och har konstant deras förväntningar på dig. Är verkligen ingenting att ha. Det har du helt rätt i. Då kan man öppna dörren för dem och låta dem försvinna. Dem är verkligen inte värt tiden eller energin. Riktiga vänner vill inte få dig att förändras. Utan uppmuntra den du redan är för nuet! <3

nouw.com/bravelina
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det där är helt sant. Falska människor eller människor som vill att man förändras kan dra åt ett visst ställe. Lägg bara din ork och energi på människor som vill ditt eget bästa, det håller i det långa loppet också 🥰

nouw.com/mynameisjossan