Nostalgi i musikväg

När jag insåg att mina barndoms stora idoler har två av sina album på Spotify, då blev jag jätteglad. Jag har inte lyssnat på bandet sedan de var aktuella med sin musik, om jag minns rätt.

Från början hette bandet Bubbles, men bytte senare till Bless. Jag var så kär i tjejerna, att jag kunde ha dyrkat marken de gick på.

Gruppen bestod av Caroline Ljungström, Hannah Steffenburg, Jenny Andersén, samt tvillingarna Patricia och Sandra Joxelius. Jag är så glad att jag hittade de på Spotify just nu.

Jag minns att jag såg de på en konsert en gång i folkets park i Sundsvall, på en familjedag tillsammans med min dåvarande ledsagare. Jag fick även autografer av tjejerna på en affisch.

Mina stora favoriter var Hannah och Caroline.

Gruppen gjorde även musikvideon och titelsången till ICE AGE, år 2002.

Som sagt, jag diggade gruppen hur mycket som helst när de var högaktuella. Just nu gillar jag inte deras låtar lika mycket, men det är kul med nostalgi. Jag känner att jag inte ens kan låtarna bra alls, inte ens de största hitsen. Jo, några låtar kan jag med gruppen. Sjunger jag med till låtarna? Nej, det gör jag inte.

  • Musik

Gillar