New in om några dagar

Idag har mina snälla föräldrar förbokat senaste Samsung Galaxy S9+ åt mig. Jag har valt färgen lila och ett lila plånboksfodral till.

Eftersom att jag förbokade, så kommer den en vecka innan lanseringen till butiker. Säljstart 16/3, men jag får hem den redan 8/3.

Snabbfakta:

  • Dubbel bländare 12MP, skarpa bilder i alla ljus
  • Se det som ögat missar
  • Personliga emojis
  • Kraftfullt ljud med fantastiska stereohögtalare
  • Stor 6,2 tum, gränslös infinitydisplay
  • Vattentålig och dammtät
  • Super-slow mo kamera

Filma i slow motion, 960 FPS

En kamera som ger dig större möjligheter att ta bra bilder i alla typer av ljusförhållanden. Från riktigt svagt till gassande sol. Du kan alltid fånga ögonblicket med skärpa. Du kan filma i super slow motion med 960 bilder per sekund och upptäcka detaljerna som ögat missar. Du kan skapa nya bilder av dig själv med personliga emojis och lägga till animerade effekter.

Kraftfullt ljud

De inbyggda stereohögtalarna är utvecklade i samarbete med AKG och gör det möjligt att lyssna på musik med bra ljud tillsammans med andra, var du än är. Vill du lyssna själv ingår också ett headset som är kalibrerat av AKG.

Stor gränslös skärm

Infinity-skärmen gör ram och kanter mindre framträdande, vilket gör att skärmen känns större och förhöjer användarupplevelsen. Knapparna är snyggt integrerade och anpassas efter skärmläget.

Anpassad för väder och vind

Låt inte vatten och damm sätta gränserna för hur du använder din mobil. Galaxy S9+ är IP68-klassificerad, vilket innebär att den tål att sänkas ner i ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter. Så oavsett om du är på stranden eller ute i skidbacken så kan du använda din mobil precis som vanligt.

Lås upp S9+ med iris-skannern

Iris-skanner och fingeravtrycksläsning gör ditt mobila liv säkert och smidigt. Skydda ditt digitala liv med ögonen eller med fingeravtryck, välj den lösning som är mest bekväm för dig. Som identifiering är iris-skannern upp till 200 gånger säkrare än fingeravtrycksläsare.

Samsung Pay funkar där du handlar

Lämna plånboken hemma och betala med din mobil. Samsung Pay är en enkel och säker betaltjänst i mobilen som fungerar där du handlar med kort. Samsung Pay stöds av flera svenska banker och kortleverantörer och är kompatibel med de flesta av befintliga betalterminaler i Sverige.

Samsung LED View Cover Galaxy S9+

LED View Cover har inbyggda LED-lampor som visar tiden och annan information. Du kan svara eller avvisa samtal och stänga larm eller timers utan att öppna skyddet.

I den behändiga fickan på insidan av locket kan du förvara ditt bankkort och använda telefonen som plånbok. Det skyddar även telefonen mot repor, slag och stötar för ett effektivt allround-skydd.

  • New in
  • 188 visningar

Gillar

Kommentarer