Näst sista gången

Hallå denna försommarkväll!

Hoppas att läget är på topp med er, det är det med mig i alla fall. Kom nästan nyss hem (19:30) från ett pass med träning. Ringde min morfar på hemvägen, så jag gick ganska sakta. Han har ringt mig vid 3 olika tillfällen idag, bland annat en gång då jag var på träning och inte kunde svara alls. Såg efteråt att han ringt en kvart innan jag slutade passet. Det var då bara att ringa upp honom på hemvägen, sagt och gjort.

Bilden fotad 27/5, på väg hem från träningen

Denna kväll körde vi som vanligt uppvärmning på skolgårdens grusplan, vid fotbollsmålen och sedan körde vi följande:

Armhävning mot bänk
MAGE-CYKLA: På underarmar, cykla med benen eller på rygg, motsatt armbåge mot knä
"RUNNING MAN" Balansövning
UTFALL BAKÅT 1/Höger ben 2/Vänster ben 3/Växla ben
DIAGONAL RYGGÖVNING: Stå "på alla fyra" 1/Sträck motsatt arm och ben, kryp ihop, sträck osv 2/Växla sida 3/Varannan sida
PULL UPS
"LARVEN" Stå på händer och fötter. Gå fram med armarna, kom fram med benen osv. Jag körde då plankan, eftersom jag inte kan med övningen annars
SKIDHOPP
RYGGLYFT - BRÖSTSIM
UPP OCH NER PÅ BÄNK: Kliv eller spring/hoppa
MAGE - CRUNCHES: 1/Böjda ben 2/"Fjärilsben" 3/Böjda ben
IDIOTEN - SPRINGA FRAM OCH TILLBAKA
KNÄBÖJ MED AXELPRESS: 1/Höger 2/Vänster 3/"Vanliga" / Upphopp
PLANKA MOT MUR: 1/Dra fram vartannat knä 2/Planka 3/Dra fram vartannat knä

Nästa onsdag är det sista gången med träningen, innan det är paus fram till 31/8. Då hoppas man att det åter går att köra inomhus igen, men allt beror på hur pandemin sprider sig eller inte sprider sig skulle jag vilja säga. Det kommer nog att bli bra ändå. Det är bara att vänta och se hur allt blir. Det kommer att stå på hemsidan, Facebook och Instagram hur allt kommer att bli, så det är bara att vara lugn och invänta vad för besked som komer.

Vad är Hi Intervall?

Kombipass för kondition och styrka. Intervallerna är högintensiva med korta pauser. Däremellan jobbar vi med styrka och balans för att komma ner i puls, allt till medryckande musik. En chans att utmana sig själv.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här. Du kanske vill vara med när höstterminen startar igen?

Gillar