När man fastnar

När man som jag vid läggdags fastnar i senaste avsnittet av Doobidoo som man streamar och sedan fortsätter med senaste avsnittet av uppdrag granskning, som jag också streamar. Sedan time för lite nyheter i mobilen bland annat och lite instram innan man tar sig till tandborsten och därefter lite hederligt korsord med tidning och penna. Därefter släcka för natten vid ungefär 00:47.

Sedan inte kunna sova, för man ligger där och tänker så hjärnan kokar på ord som blir andra saker liksom. Jag menar gäddhäng, det blir ju en gädda eller flera gäddor som hänger, ordet ärthjärna, det blir ju en person som har en hjärna som ser ut som en ärta eller stenansikte, någon som har ett ansikte av sten liksom eller bara ordet här ordet ringduva en duva som ringer i en telefon eller en duva som ser ut som en ring. Ja, man kan göra om det i oändlighet och leka med orden på en massa olika vis.

Detta med att hitta ord började när jag vann en tävling och sedan har det fortsatt för mig, maniskt att leta ord. Det gjorde att jag även under träningen igår med medelgympa fick för mig att tänka på en massa ord och analysera de till oändlighet, även om jag också såklart skötte min träning så gott jag kunde. Vissa stunder var ju de där orden som bortblåst och sedan kom de tillbaka igen, helt meningslöst att tänka och analysera till förbannelse.

Minns du inte vilken tävling jag vann eller vad det ens var för tävling, spana in inlägget här.

Jag vaknade inte under tiden jag sov, men vid 09:30, då mitt alarm ringde så var jag så frusen och svettig, drömt konstiga drömmar. Fick lägga mig under täcket och försöka samla ihop mig, efter att ha klivit upp för att stäng av alarmet.

Efter frukosten var det att jag lade mig och spelade lite på min surfplatta, efter det var det bara att sova några timmar igen, från 11:47 - 12:55 ca.

Min Aspergerdiagnos gör att jag har svårt att sluta tänka och analysera. Har jag redan börjat, så har jag riktigt svårt att sluta faktiskt. Det är himla jobbigt och krävande så in i tusan för mig, eftersom jag inte kan sluta och bara tänker till och från

Gillar