Något komiskt med en mobiltelefon

För en stund sedan skickade jag meddelanden med min kompis Cattis.

Jag som har en Samsung Galaxy S10+ och hon en Samsung Galaxy Note 8 hade samma problem med telefonen. För det första kunde vi inte ta emot mms, så jag blev hänvisad till Telias hemsida, där jag fick logga in med mitt mobilnummer och en kod som inte funkade. Sedan försvann chattfunktionen, så att man när man skriver meddelanden inte kan se när den man skickar meddelanden till via mobilen skriver, genom att det kommer upp tre prickar och dessa försvinner, men kommer åter sedan igen. Sådär som det blir när man chattar, den funktionen försvann alltså.

Det som är så komiskt i det hela, det är att Cattis startade om sin telefon och ändå inte fick tillbaka chattfunktionen via telefonens meddelanden och jag startade om min telefon, vilket resulterade i att vi båda fick tillbaka funktionen. Hur sjukt?

Vi tycker båda att det är rött komiskt att våra mobiler hänger ihop och så vidare. När jag skrev till min pappa via WhatsApp, för att berätta om att Cattis och min telefon hänger ihop, så fick jag detta meddelande från honom..

Det är verkligen inte första gången våra telefoner hänger ihop, det har hänt såhär förr och det är ganska komiskt ändå liksom. Vi har inte samma mobilnummer, varför vi ens skulle ha det, heller inte samma typ av modell på vår mobil, mer än att vi båda har Samsung och heller inte samma operatör till vårt mobilnummer.

Jag förstår inte varför det blev såhär för oss. Kan någon svara på varför, så skulle jag bli lite eller en aning klokare i alla fall.

Gillar

Kommentarer