Mysigt med te och tv

Det är mysigt att dricka te från en tekanna tycker jag. Det är extra mysigt om man äter någonting till också. Jag valde att äta två smörgåsar till och se på ett av mina favoritprogram, nämligen lyxfällan. Jag streamade det med Viaplay.

Jag är så glad att min kompis Cattis gav mig en gratis provperiod av Viaplay, eftersom jag verkligen tycker det är toppen att se serier, program, film och så vidare utan en massa reklam som gör att man inte orkar se klart.

Det jag mest av allt skulle säga är att jag igår kväll fastnade med en kopp te, ett av mina favoritprogram, smörgåsar och bara njuta efter ett träningspass på en timma. Hur skönt är det inte att unna sig sådant, då man är nyduschad och härlig? Hur skönt som helst och hur gött som helst också.

Detta är vad jag gjorde igår kväll och det kommer jag att fortsätta med efter träningen varje tisdag eller varför inte fler kvällar i veckan? Jag menar... te är ju gott tycker jag och då kan jag unna mig det fler kvällar i veckan liksom. Det är inte så himla onyttigt heller, som väl är. Jag menar om man vill vara nyttig också.

Min tekanna kommer ifrån Lagerhaus. Du hittar den här

Gillar