Mysig höstdag i solen

Idag har jag varit ute och promenerat i hösten en sväng. Jag är glad över att jag tog mig ut, eftersom jag då fick se tre fasaner (fåglar) som gick över en väg. Det var två honor och en hane. Jag hade bara min mobil med mig och inte systemkameran med convertern 1,4X och objektivet 100-400mm. Jag grämer mig över det, men jag hade ju inte en tanke på att jag skulle få se dessa fasaner. Försökte smyga efter och försöka fota med mobilen, men det blev inte alls bra. Det blev antingen för litet eller för suddigt. Bättre lycka en annan gång tycker då jag.

Jag var nog ute i två timmar i friska luften, vilket var himla skönt faktiskt.

Här är bilder från delar av strandpromenad i Vivsta - Timrå.

Tittar man längst bort, så kan man se delar av Alnöbron i Sundsvall. (De understrukna orden är klickbara) På vänster sida ser man delar av Söråker i Timrå och på höger sida Sundsbruk i Sundsvall.

Här ser man samma sak som på bilden ovan, bara att man ser en del av Wifstavarfs Båthamn, med tillhörande båtklubb till vänster. Till höger, nästan ute ur bild så finns SCA Östrands Massafabrik.

Här ser du samma sak som på översta bilden, bara att du slipper gräset i förgrunden.

Även här ser du samma sak som på den översta bilden.

Här ser du delar av Vivsta eller som det också heter Timrå Centrum. Det du ser på höger sida upp mot skogen är Brf Örnen som ligger på Kungsvägen, massor av andra bostadshus och matvaruaffärer mm. Jag kan inte gå igenom allt du ser på bilden, då skulle jag få gå igenom varje liten detalj och det skulle inte vara så kul för dig att läsa.

Här är delar av Wifstavarfs båtklubb igen.

Wifstavarfs finpappersbruk som lades ner i juli 2007.

Vägen bort mot Fagerstranden, banan för discgolf med Fagerviksfältet även kallat Faggafältet. Fagervik kallas i folkmun för Fagga. Där finns även rastgård för hundar.

Varje år anordnas något som kallas Folkan Waterfront, med en del artister, mat och umgänge. Bland annat har Carola, Tove Styrke, Ola Salo och Miriam Bryant varit där. Det är inga dåliga eller okända artister som uppträder på det där evenemanget.

  • Natur
  • 61 visningar

Gillar

Kommentarer