Myshelg

Denna helg har spenderats hos mina bästa vän och hennes man. Vi hade mysigt med räkfrossa och västerbottenpaj med kräftstjärtar.

Vi var i deras stuga och pratade en hel del gamla minnen. Jag hade dock mardrömmar på natten mot idag, så jag är genomtrött. Min kompis fick vara vaken med mig en stund inatt, eftersom jag mådde illa och var orolig efter dessa mardrömmar.

Somnade i bilen på vägen hem och gick och lade med mig för att sova ytterligare nästan 3 timmar då jag kom hem.

Är fortfarande trött och det beror på mina mardrömmar. Jag drömmer mardrömmar väldigt ofta när min tinnitus spökar och så ser jag saker framför mina ögon om jag vaknar upp på nätterna, oavsett vad det gäller.

Det jag ser framför mina ögon när jag vaknar om nätterna är som om man skulle kolla genom ett kalejdoskop, men lite mer färglöst och det fladdrar omkring. Det ser typ ibland ut som om mina händer skulle vara gjorda av det. Första gången det där kom på grund av min medicin, så fick jag panik. Jag var i USA och bilade runt med mina föräldrar, så morsan fick hjälpa mig och ta hand om mig då. Läskigt som fasen. Nu för tiden är jag inte rädd för det där, men tycker ändå det är läskigt.

Igår regnade det lite över 21 mm. Det bara vräkte ner, man såg på taket till stugan att det bara pissade ner regn. I morse var det lite mulet, men det sken upp lagom tills vi drog hemåt vid 12-tiden.

Jag kan berätta lite kort att jag har minnen från det stället där min vän och hennes man har sin stuga. Jag var mycket där omkring med mina föräldrar och syrran då jag var yngre. En som jag sagt upp kontakten med har också stuga i närheten och så pratade vi om personen igår, eftersom mina vänner också känner till vem det är. Kanske därför mardrömmen kom? Drömde att personen kom på ett bröllop där min syster gifte sig. I alla fall så kom den där personen dit, var förbannad och så vidare, eftersom personen inte blivit bjuden till bröllopet. Vi vill inte ha mer med personen att göra, därför blev den inte bjuden. Den ställde till med värsta scenen i min dröm. Läskigt värre. Vaknade vid 2-tiden inatt och mådde dåligt. Kändes som om jag inte kunde andas ordentligt. Jätteläskigt, verkligen.

Ön du ser heter Röskär

Min kompis har ingen flakmoppe. Det var en person som var ute och åkte på den. När vi i morse gick i skogen, så stod den där och jag var tvungen att fota den

Gillar