Mycket tyder på att det blir i februari

Hallå där ute i den berömda holken. Angående Corona (Covid-19) osv, så har jag snackat med hon som är personal i min grupp på jobbet. Jag har fått reda på lite saker angående vaccinet och Corona.

Eftersom jag jobbar inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) och har jobbarkompisar som bor på olika typer av LSS boenden (Bostad med särskild service för vuxna. Bostad som är anpassad för personer med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar), så kommer jag att få mitt vaccin i februari. Jag bor inte på någon sådan form av boende, men eftersom jag nu ska jobba med folk som bor på sådant typ av boende, så är det bra att jag kan få vaccin så tidigt som möjligt och kan komma tillbaka till jobbet snabbt. Annars är det ju så att man inte kan få komma tillbaka till jobbet någonting mer. Det finns folk som bor på LSS boende som kanske har underliggande sjukdomar, medan jag själv inte har. Det är då bra att det finns och är så att jag kommer att få vaccin samtidigt som de som får och bor på LSS boenden.

Vad jag har hört från hon som är personal i min grupp på jobbet, så kommer jag att få mitt vaccin i februari och vara i en så kallad riskgrupp, om man säger så.

Jag måste ändå fortsätta att tvätta händerna ordentligt och så vidare, likadant som förut. De som jobbar i samma kommunhus som jag eller folk som ännu inte fått sitt vaccin ska inte behöva vara orolig för att jag inte sköter mig med att tvätta händerna som förr, på grund av deras säkerhet.

För att man ska få kunna återgå till någon slags vardag eller vad man ska säga, så är det skönt att jag kommer att ses som en i riskgrupp och ta mitt vaccin i februari. Det kommer att erbjudas mig i februari alltså.

Det jag verkligen hoppas för min oroliga personlighet som inte klarar av att ha okända föremål i min kropp och i detta fall gäller det nålar till sprutor, så hoppas jag att jag kommer att få det vaccin som man bara behöver ta en spruta av och inte två med 3 veckors mellanrum. Jag vet ju aldrig, men det är bra att jag kommer få ta vaccin så tidigt som möjligt så att jag slipper gruva mig fram till sommaren. Jag jobbar ju inom LSS och omsorgen.

Jag har inga underliggande sjukdomar, men om man vaccinerar folk som jag jobbar med så är det lika bra att jag får det jag också. Jag vill inte sitta hemma och isolerad hela livet, inte kunna gå utanför dörren och så vidare på grund av att jag inte tar mitt ansvar som medmänniska, men även för min egen skull naturligtvis.

Blir jag sjuk av sprutans vaccin, så är det nog betydligt lindrigare med feber eller så, istället för att dra på mig Corona och kanske ligga sjuk en längre tid på sjukhuset, i respirator i värsta fall och ännu värre kanske dö också på grund av denna pandemi. Det är därför jag kommer ta mitt vaccin och slippa bli sjuk, kunna samlas i stora grupper i och med träning, jobb, resor mm.

Jag har sagt till hon som jobbar i min grupp, att jag vill ha mamma med mig när jag tar min spruta. Det ska inte vara några problem. Det spelar ingen roll var jag kommer att ta sprutan eller när, jag vill ha min mamma närvarande. Mamma har sagt att hon följer med mig och finns där för mig. Det gör mig lugn att ha henne med mig faktiskt, eftersom hon gör att jag känner mig trygg i detta läge. Det är inte samma sak tycker jag att ha med mig min pappa i detta, även om jag tycker väldigt mycket om honom också.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #nouw2021 #februari #february #februar #corona #coronavirus #coronathoughts #coronaviruset #covid #covid19 #covid__19 #vaccin #vaccination #vaccinationer #vaccinera #vaccinationsprogrammet

Gillar

Kommentarer