My other mother

Denna eftermiddag träffade jag min ledsagare Annika. Vi fick gick 2,5 km runt elljusspåret. Riktigt skönt och fridfullt, lugnt. Bara jag och Annika som var tokiga nog att gå runt där i denna jäkla värme har varit nästan 28°C.

När vi gått runt där, så drog vi till Mekongköket. Vi åt nämligen middag där, vilket var himla gott som alltid. Jag tog en Kai Grathiem Prik Tai, vilket är marinerad kyckling med vitlök. Himla gott och jag blev nöjd.

Efter middagen, så drog vi hem till mig för att se på film. Vi såg en gammal favorit till mig, som jag inte sett på länge. Coraline.

Handling:

Oregon. Hon längtar efter sina gamla kompisar och tycker knappt att föräldrarna har tid med henne, vilket driver henne på egna upptäcktsfärder. En dag hittar hon en hemlig dörr, i ett av husets många rum. Dörren visar sig leda henne in i en annan dimension, där hon till sin förvåning hittar en alternativ version av sin egen vardag.Denna parallella verklighet är på ytan helt lik den värld hon just lämnat, med ett undantag - den är mycket bättre.De vuxna, inklusive hennes nya Andra mamma, verkar mycket mer omhändertagande och hon hamnar snart i allas centrum. T.o.m den märkliga katten i huset visar sig tillgiven. Kanske är det egentligen i denna värld som Coraline hör hemma? Men en dag märker Coraline en viss förändring i Andra mammans beteende, och hon inser snart att tillvaron i den Andra världen mer och mer börjar likna ett fängelse. Med uppbådande av all sin list och allt sitt mod försöker Coraline ta sig tillbaka till sitt riktiga liv - och därigenom rädda sin riktiga familj.

Genre: Äventyr / Fantasy, Tecknat/Animerat, Familj

År: 2009 Åldersgräns: 11 år

Gillar

Kommentarer

Bryrmiginte
Bryrmiginte,
gud va god maten såg ut! ha en fortsatt fin vecka, kram<3
nouw.com/bryrmiginte
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Ja den var himla god ska jag be att få tillägga.. Ha en fortsatt fin veckan du med. Kram ♥
nouw.com/mynameisjossan