Musiktips

Den här låten tycker jag är svinbra och lyssnar på den ibland. Det var ett tag sedan, men nu har jag hittat tillbaka till denna härliga sångerska vid namn Shakira.

Den här donnan är ju svinbra och gör så mycket bra musik, liksom Shakira att jag blir glad. Det är min favoritlåt från Demi Lovatos senaste album.

Den här låten av Dr Macdoo tycker jag är jättebra. Har lyssnat på den till och från nu några gånger på senare tid. Den kom någon gång då jag gick i högstadiet. Den här snubben hade gjort sig ett namn med Dr Bombay och ville se om han kunde slå lika bra med Dr Macdoo, som skulle vara som en kusin till Dr Bombay från Skottland. Allt går att läsa här.

Den här artisten Blümchen lyssnar jag på varje dag nu för tiden. Lyssnar aldrig klart en låt, utan bläddrar bara mellan låtarna och lyssnar bitvis i början av låtarna. Det spelar ingen roll att hon sjunger på tyska. Hon var en favorit då jag var yngre.

​Det är inte just den här låten med Rollergirl jag brukar lyssna på, men den är jäkligt bra. Lyssnar inte på henne så mycket som jag gjorde då jag var yngre och önskade att jag såg ut som henne, hade hennes rullskridskor mm. Det var ju olika personer som var ansiktet utåt för just namnet Rollergirl. Då tänkte jag ju inte på det, men såhär i efterhand har jag lagt märke till det eller om jag läste om det då jag blev äldre. Det spelar ingen roll, jag vet att det är olika människor som var ansiktet utåt för Rollergirl.

Jag skrev ut bilder på henne, satte upp i mitt flickrum och ville vara som henne på alla plan. Jag blev som ett besatt fan om man säger så. Drömde bara Rollergirl. Ja, jag kan ju inte säga att hon ser helt fel ut. Hon är grymt snygg kan jag tillägga.

Gillar