Mosters busunge

Igår hälsade jag på min lilla busunge igen, den finaste flickan jag är moster åt. Jag kom dit ungefär vid 13.30 lite drygt och blev även bjuden på middag 😋

Jag och min systerdotter var utomhus, då hon gungade och jag gungade bredvid henne, eftersom hon ville det. Det var en riktigt mysig dag, som jag kommer att minnas ett tag framöver.

Jag har faktiskt hållt ganska bra på mina regler, att inte använda sociala medier. Jag har fuskat någon gång med att vara inne och titta, men det var inte så mycket. Jag känner ju själv att jag mår mycket bättre och inte har lika lätt till yrsel osv, när jag känner mig slut i hjärnan som jag gör när jag är utbränd eller vad man kallar det.

Jag kommer även idag att fortsätta hålla på min egen regel, att inte använda sociala medier. Jag vill ju komma tillbaks till mitt rätta jag, där jag inte är trött och slut i hjärnan. Det är bara att kämpa på, tids nog blir allting mycket bättre. Jag brukar lägga mig i bra tid på kvällen, men ofta brukar jag drömma väldigt konstigt som gör att jag har svårt att sova och någon slags djupsömn. Jag ska göra mitt bästa, för det här ska åt rätt håll igen.

Ta hand om dig och hoppas att du får en fin dag, så hörs vi av igen 🤗

Gillar