Morgonlistan!

​Hallå där alla glada ♥

Den här morgonlistan har jag lånat hos @terkelsen Hoppas att du som läser min blogg gillar mina svar till frågorna.

När går du upp? Allt mellan 9:30 - 11:00. Har inga fasta rutiner sådär när det kommer till att kliva upp ur sängen. Älskar att sova länge på morgonen och gör det mer än gärna.

Vad är det första du gör på morgonen? Stänger av mitt alarm i mobilen och i surfplattan. Det allra första jag gör, det är väl att öppna ögonen. Bortsett från det, så är det att stänga av alarmen i surfplattan och mobilen.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Ingen större koll där, men det blir väl en liten stund med att gå på toaletten, borsta tänderna (som jag kan göra 13:30, ifall andan faller på). Jag är inte så långrandig där, om jag inte sitter med mobilen eller surfplattan i handen.

Är frukost viktigt? Ja, det sägs ju att det är dagens viktigare mål. Nej, men för mig är det viktigt. Jag mår illa och blir yr om jag inte får i mig någonting att äta när jag vaknat.

Vad äter du till frukost? Oftast fil, müsli och smörgåsar. Lyxar jag till det, så kan det bli te också, men det händer inte så ofta.

Är du morgontrött? Jajamensan, sover gärna bort dagarna om jag kan.

Vad har du för alarm? Någon standard som finns i Samsungs mobil.

Hur går du helst klädd på morgonen? Någon mysdress eller gammal urtvättad klänning. Ingen glam där inte.

Vad är det bästa med morgonen? Att den är slut när jag oftast brukar vakna upp, annars vet jag faktiskt inte vad det skulle kunna vara.

Gillar