Mitt liv och mina hundar

Tjenare, vad kul att du hittat hit!

Igår läste jag ut en bok som handlar om den kända jurymedlemmen i idol, nämligen allas vår Anders Bagge. Det är mycket jag inte vet om honom faktiskt. Jag visste till exempel inte att han tränade så mycket i sin ungdom att han haft rejäla magrutor, hur det var när han var tillsammans med Laila Bagge, relationen till sin pappa, hur hundarna kom in i hans liv, att han har ADHD, relationen till sin mamma, syster, musiken mm och sådant. Nej, jag visste typ ingenting om honom och då är jag ärlig.

Anders har alltid för mig, sedan jag känt till honom och sett honom i TV sett ut som en stor och gosig nallebjörn. Men... han har inte alltid varit bekväm med att sitta som jury i idol, det har han tagit upp i boken.

Allt du vill veta om Anders och lite till, finns i boken. Den finns både som fysisk bok att kunna läsa själv, men också som ljudbok med Fredde Granberg som uppläsare. I den fysiska boken, så finns det en massa bilder från barn till vuxen och även bilder från bröllopet med Johanna.

Denna bok är skriven av Anders Bagge, tillsammans med Helen Bjurberg.

Kategori: Självbiografier (inom Konst & underhållning)

Mitt liv och mina hundar - För snart tio år sedan klev Anders Bagge in i Idolstudion och svenska folkets hjärtan. Han blev känd som den glada och känsliga nallebjörnen, den som såg alla. Men bakom fasaden fanns stråk av mörker. Under flera år led han av panikångestattacker som var nära att knäcka honom. En väg ut ur dessa var kärleken till de hundar som blev en allt större del av hans liv.

Med mycket humor och stor sårbarhet delar Anders Bagge här med sig av sin historia. Han berättar inte bara om de avgörande händelserna som ledde fram till den framgångsrika karriären som musikproducent, utan är också ärlig om de kriser som han har gått igenom, som faderns död och försäljningen av Murlyn Music. Framför allt berättar han om kärleken till Saga, Esther, Iris, Sonja och de andra hundarna i hans liv. Hundar som har hjälpt honom genom både ljusa och mörka stunder.

Publicerades första gången: 22 oktober 2018

Författare: Anders Bagge, Helen Bjurberg (som var medförfattare till Livet enligt Dagny)

Utg. datum: 2018-10-22

Antal sidor: 182

Boken finns även som ljudbok, ifall det passar dig bättre. Här kan du provlyssna på boken, med Fredde Granberg som uppläsare.

Gillar

Kommentarer