Missing people letar

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med er och att inget oväntat har hänt. Med mig är det bara bra faktiskt, tackar som frågar eller något.

Bilden är min och tagen idag på min promenad med pappa, då vi gick en promenad på 1h.

I torsdags vid 15-tiden var det en 74-årig kvinna vid namn Lillemor i centrala Timrå (VIVSTA) vid Coop som försvann spårlöst. När hon inte kom hem efter att ha promenerat till affären för att handla, så bara försvann hon.

Sökandet efter kvinnan har pågått i flera dagar, medan Pissing Pepole, Hemvärnet, Polisen och Fjällräddningen letat efter henne.

Idag när jag var ute med pappa på en promenad (han jobbar hemifrån denna vecka), så såg vi att Missing People var ute för att leta efter kvinnan. Vi pratade med några vi känner som var med och hjälpte till i sökandet efter kvinnan.

Jag såg i lördags att det var pådrag på torget i sökandet efter kvinnan, men trodde det inte var så allvarligt som det var.

Nu när jag kom hem och tänkte blogga om detta, så gick jag ut på nätet för att läsa mer om det för bloggens skull och då såg jag att de hittat kvinnan avliden. Väldigt hemskt att läsa och särskilt för de anhöriga också. Stackars maken som larmade efter att hon inte kommit hem i rimlig tid efter att hon varit till Coop. Undrar hur det kommer att bli för honom i jul?

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggersgetsocial #bloggtopplistan #missingpeople #letat #polisen #polis #timrå #fromtimråwithlove #försvinna #borta #tragiskt #hemskt #avliden #död #döden

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Sorglig historia.

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Har en granne som tydligen visste vem kvinnan var, efter om de har setts ute på byn

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Har en granne som tydligen visste vem kvinnan var, eftersom de har setts ute på byn

nouw.com/mynameisjossan