Mismatch eller vad säger du? - Att inte veta pga diagnos

Till att börja med, så har jag ingen koll på vad som matchar eller inte matchar i klädväg. Jag tar bara på det jag själv tycker är snyggt. Idag kände jag för att ha mina svarta tights med Musse Pigg, min svarta kjol, ett svart linne, min nästan nya jacka utanpå linnet, en vit keps med blommig skärm där det står Norway, ett halsband jag köpt i Sydafrika, en leopardklocka, ett par svarta lite finare skor, ett armband där jag visar att jag stödjer Nelson Mandels skolprojekt och min nya vårjacka. Hade även mina guldaktiga Beats by Dr Dre wireless Solo 2.

Jag pratade med en personal på jobbet och sa att mina kläder kanske inte matchar ihop, men att jag väljer det jag själv tycker är snyggt. Jag har inte koll på vad som matchar eller inte på grund av min diagnos, det är säkert mismatch. Personalen bara "Det har du visst det. Du bara fjantar dig, tog på detta för att du vill skoja".

Jag sa "På grund av min diagnos vet jag inte vad som matchar eller inte. Fick då till svar "Det tror jag nog att du vet".

Jag kan tillägga som en notis till detta inlägg att jag vet av många människor med Asperger jag läst om, som inte vet vad som matchar eller inte i klädväg. De vet inte heller alla gånger vad de ska ha för kläder efter väderlek. Jag är likadan där, får ta kontakt med min familj för att få veta.

Här under kommer jag lägga ut bilder på hur jag ser ut. Det kommer inte bli så jättesnyggt och proffsigt, men ta det för vad det är. Tänker bara visa liksom.

Gillar

Kommentarer

Matildafritz
Matildafritz,
Så snygg keps!
nouw.com/matildafritz
mynameisjossan
mynameisjossan,
Köpt i Geiranger i somras uppe på Dalsnibba i Norge, vid trollstigen
nouw.com/mynameisjossan