Min påsk i text och bilder

Skärtorsdagen började med att jag tillsammans med Annika och Ewa gick runt på byn utklädda till påskkärringar, för att dela ut godis till folk. Vi spred lite påskstämning omkring oss!

På långfredagen blev det att jag köpte korv som jag, syrran och hennes sambo lunchade på tillsammans. Sedan drog syrran och jag iväg med hennes bil, för att köpa blommor till våra föräldrar.

Senare på kvällen blev det middag hos föräldrarna. Mamma och jag såg på let's dance, medan pappa, syrran och hennes sambo såg en film som varken mamma eller jag ville se.

Tur att föräldrarna fick överta min gamla tv, så de har två. Det var då bara att dela upp oss.

Man behöver inget internet i en tv, för att kunna se basutbudet. Det känns skönt tycker jag, därför kunde vi se let's dance, samtidigt som de andra såg på film.

Jag fick även ett påskägg av syrran och hennes sambo innehållande lite godis som liknar M&M, men med jordnötter i och sex lite finare chokladpraliner.

På påskaftonen var jag hem till mina föräldrar med syrran och hennes sambo, för att äta påskmat. Det var trevligt och gott faktiskt. Vi såg på film och hade det mysigt.

På påskdagen åkte pappa och jag till farfars grav. Det var på dagen 33 år sedan han dog. Det var pappa och jag från våran familj. Därefter var det min faster och hennes sambo. Min farbror kom med sin svärmor, sin fru och deras gemensamma son.

Därefter åkte pappa och jag runt lite med våra kameror, för att se om vi kunde se någon fågel att fota. Vi hittade ingenting av intresse, så vi åkte hem efter att ha åkt omkring en sväng i Sundsvall och Timrå.

Lite senare kom syrran med sin sambo, så vi åt middag med våra föräldrar.

Sedan såg de på hockey och vi såg även på sista delen av naturprogrammet "Planet Earth 2" tillsammans.

På annandag påsk gick mamma och pappa hem till mig, för att hjälpa mig att städa min lägenhet. Jag orkar inte själv på grund av att jag blir trött och slut, vad gäller min diagnos. Det gör att jag behöver sova ett bra tag efteråt eller i alla fall vila och vara för mig själv.

Sedan tog pappa en kopp kaffe och jag en kopp te. Vi satt tillsammans och såg på filmen "Monster vs Aliens" från 2009 via Netflix. Den har jag sett en gång förr när den var ny. Det var så att varken pappa eller jag kommer ihåg något av den, så den var kul att se igen faktiskt. Vi såg den helt på engelska med Reese Witherspoon som Susan Murphy.

Här kan du se trailer till filmen.

Om en stund ska jag hem till mina föräldrar för att äta middag igen, det ska bli gott.

Hoppas att ni haft en fin påsk med god mat och trevligt sällskap, tillsammans med folk ni tycker om att umgås med.

Bilden från filmen "Monster vs Aliens" lånade jag hos viaplay

Gillar

Kommentarer