Min kompis Cattis

Här kommer jag att tipsa er alla och skriva om min kompis Cattis, som jag jobbar tillsammans med. Vi tränar också tillsammans, både måndag och tisdag.

Namn: Catrine
Kallas: Cattis
Född: 14 februari 1985
Syskon: En storebror, en lillasyster och två småbröder
Syskonbarn: En brorsdotter, en systerdotter och en systerson
Husdjur: Katten Sigge
Favoritmat: Sushi
Blogg: Ninjafisken, som du hittar här
Rolig fakta: Döpt efter en hållare för toalettpapper. Katrin alltså

Hon kommer från Valdemarsvik, men har bott i Timrå sedan vintern 2005.

Den här kvinnan är en sådan person att hon alltid hjälper till om hon kan och säger till om något blir fel. Hon har inte så stor koll på hur en iPhone fungerar, men det har inte jag heller. Hon bor i en lägenhet för sig själv tillsammans med katten Sigge. Därifrån är det en ca 30 minuters promenad in till centrum.

Cattis brukar säga om sig själv "Vad är det för fel på mig? Jo, huvudet och resten".

Om hon säger "Det var nog år tvåtusenkallt, när det var som varmast" ja, då har det aldrig hänt.

Jag lärde känna Cattis via jobbet och då var vi inte vänner, men har blivit med tiden. Den här kvinnan är en riktigt trevlig och rolig vän, som jag är glad att jag lärt känna. Hon är så trevlig, har sjuk humor som ibland är kryddad med diverse olämpliga saker, men alltid med glimten i ögat. Hon brukar även säga "Jag är som jag är, när jag inte blev som jag skulle". Det är ju sant också. Alla är vi som vi är, när vi inte blev som det var tänkt att vi skulle bli.

Jag är glad och tacksam för att du finns i mitt liv och lyser upp mitt liv, när jag behöver skriva av mig eller snacka lite allmänt ibland. Du är en mycket fin vän, som finns vid min sida och kan ge mig en hjälpande hand om det behövs.

Följ gärna Cattis blogg och skriv en snäll kommentar, då skulle hon bli glad

Gillar