Min bucket list

Hallå där ute. Jag har hittat en bucket list hos @blogglistor som jag tänkte dela med mig av till er med mina egna svar naturligtvis. Jag har aldrig gjort en sådan lista förr, inte vad jag kan minnas i alla fall. Det är då hög tid att köra igång med en sådan nu. Here we go!

Innan jag dör..

Hit vill jag resa: Jag vill mer än gärna se pyramiderna i Egypten eller besöka Påskön. Ska jag vara mer realistisk, så vill jag nog bo på ishotellet också i Jukkasjärvi.

Det här vill jag äta: Jag vet inte om jag har någon större önskan vad gäller mat och så vidare sådär, men det kan vara kul att prova något nytt och se om man kanske får upp ögonen för någonting nytt i matväg.

En artist jag vill se live: Jag har inte bara en artist, det finns tre. Miley Cyrus, Dolly Parton och Demi Lovato.

Det här vill jag uppleva: Jag har ju fått uppleva så himla mycket i mitt liv, men det skulle nog vara att få bada i en varm källa på Island.

Ett språk jag vill lära mig: Hade varit så fränt att få lära sig typ Japanska, men jag har liksom ingen ork för att plugga och tror nog inte kunskapen kommer att fastna hos mig heller. Jag är ju inte direkt född med språkets underbara gåva. Jag menar lätt för att lära mig språk sådär.

En sport jag vill prova på: Nej, jag är så rädd och feg för allt vad sport heter. Jag tror nog inte att det där med sport är något för mig.

Här vill jag bo: Har nog ingen längtan över att bo någon annanstans på jorden, eftersom jag trivs bra här jag bor. Skulle nog i så fall vilja bo på något ställe, där man slipper vinter med kyla och halka.

Den här boken vill jag läsa: Förr hade jag lust att vilja läsa bibeln, så jag laddade ner en bibelapp i telefonen. Jag har på senare tid lagt ner det där med att vilja läsa bibeln, eftersom jag inte är ett dugg intresserad egentligen. Jag minns inte om det heller finns någon app med bibeln på svenska, så det sket ju sig där också. Just nu har jag ingen aning om vilken bok jag skulle vilja läsa.

En kraftansträngning jag vill klara av: Kunna klara av att gå upp till toppen av något berg liksom. Behöver inte vara Mount Everest, man behöver inte sätta upp så stora mål för sig själv sådär. Räcker kanske med något litet berg.

En utmaning jag ska klara: Någon sådan har jag inte satt upp för mig själv och kommer nog inte till att göra heller. Jag har ingenting på gång med någon utmaning eller så, inte ännu i alla fall. Kanske i framtiden att jag kommer på någon.

Ett äventyr som jag vill vara med om: Jag har nog varit med om en massa äventyr i mitt liv, därför kommer jag heller inte på någonting nytt äventyr jag vill vara med om. Jag vet att jag är tråkig, men sådan är jag.

Det här vill jag äga: Jag vill äga en mycket bättre dator än den jag redan har. Det kommer jag kunna lösa i framtiden, när det nu blir aktuellt.

Ett jobb jag vill prova på: Jag vill nog prova på att skriva barnböcker, eftersom det känns så intressant att få leva sig in i den världen. Jag älskar att skriva och tycker mycket om att göra det.

Ett mål med min hälsa: Att börja promenera mera, eftersom det är bra för både hälsan och konditionen. Promenerar typ ingenting vanligtvis, så allt är en förbättring.

En person jag vill träffa: Det skulle vara kul att kunna träffa Britney Spears. Det som är problemet där, det är att jag inte är så bra på att snacka med henne. Min engelska, amerikanska eller vad man säger är inte vad den borde vara.

En restaurang jag vill äta på: Jag skulle mer än gärna vilja äta på en restaurang utomlands igen, känna sanden mellan tårna och njuta av att sitta vid havet. Kanske på en restaurang i Asien?

En känsla jag vill få känna: Känslan av att vara behövd för någon, att få höra till och inte bara vara där för att jag ska. Den känslan vet jag att jag bör känna när jag umgås med min familj, men den infinner sig inte så ofta. Även om jag känner att jag mår bra när jag är med min fina familj.

Det här vill jag skapa: Det finaste bandet som jag någonsin kan ge och en god relation till de syskonbarn jag har och kanske den eller de jag kanske kan komma att få i framtiden. Jag vill i alla fall att min systerdotter ska vara stolt över sin moster, veta att jag finns för henne oavsett vad och att jag älskar henne av hela mitt hjärta.

Gillar